Döntetlent ért el csapatunk a listavezető Vasas otthonában az NB II. 20. fordulójának nyitómérkőzésén. Prukner László így egy bravúros pontszerzéssel térhetett vissza korábbi sikerei színhelyére, a Rákóczi kispadjára.

Fővárosi fölénnyel indult a mérkőzés, de ez leginkább csak beívelésekben mutatkozott meg. Az első komolyabb Vasas helyzetre a 15. percig kellett várni, akkor egy szöglet után a kipattanó labdát Bori lőtte kapura 20 méterről, de a labda kicsivel elkerülte Somodi kapuját. Pár perccel késöbb Ferenczi került volna gólhelyzetbe, de kapusunk jó ütemben lépett ki a kapujából és felszedte a csatár elől a labdát. A folytatásban is inkább a hazaiak voltak aktívabbak, míg a Rákóczi főként a védekezéssel volt elfoglalva. 
A második játékrész is Vasas helyzettel indult. Remili futotta le a védőit, el is lőtte a labdát, de az elgurult a kapu előtt. Az 56. percben feljegyezhettük a legnagyobb kaposvári helyzetet#!# Király vezette rá a védőkre a labdát, majd pedig 18 méterről lőtt, Hermány pedig szögletre mentett. A másik oldalon Somodi is mindent megtett a gól nélküli meccsért#!# a 75. percben egy szöglet után megfogta Remili gólba tartó fejesét. A hajrában Rajczit kellett még sérülés miatt lecserélni, de gól nem született a mérkőzésen, így hatalmas bravúrt végrehajtva, ponttal távozott az immáron Prukner László vezette Rákóczi a Fáy utcából.
Vasas FC – Kaposvári Rákóczi FC 0-0 
Vezette#!# Takács (Horváth, Kulcsár)
Vasas#!# Hermány – Bori, Debreceni, Grúz, Hangya – Gál., Vass P. (Kenesei, 56.) , Berecz – Vida (Nagy D., 64.), Ferenczi (Lázok, 69.), Remili. Vezetőedző#!# Szanyó Károly.
Rákóczi FC#!# Somodi – Lakatos, Petrók, Albert – Kiss M., Király V. (Hampuk, 75.), Nagy K., Zsivóczky, Hadaró, – Rajczi (Faggyas, 84.), Balogh B. (Házi, 92.). Szakmai igazgató#!# Prukner László
Sárga lap#!# Debreceni (84.), illetve Lakatos (65.), Somodi (69.), Albert (78.), Hampuk (80.)