Jó iramú edzőmérkőzést vívott együttesünk az NB I.-es labdarúgó bajnokság, jövő heti rajtjára készülő Paksi FC csapatával. A találkozón a hazaiak szereztek vezetést, de Nagy Krisztián találatával egyenlíteni tudtunk.

A hazaiak kezdték jobban a találkozót, Pogacsics Krisztiánnak több védést is be kellett mutatnia, míg a másik oldalon Vachtler Csaba próbálkozott egy átlövéssel. A paksiak a félidő derekán, egy beadást követően Simon András fejesével szerezték. meg a vezetést.
A második játékrészre szinte két, teljesen más csapat jött ki. Együttesünknek Nagy Krisztián találatával sikerült egyenlítenie.

Waltner Róbert#!# Remekül szolgálta a felkészülésünket a Paks elleni edzőmérkőzés. Tudtuk, hogy ez egy más mérkőzés lesz, mint az eddigiek, mivel a legnagyobb terhelést ezen a héten kapták, kapják a játékosok. Kedden két edzést tartottunk, a délelőtti nagyon kemény volt, sok futással. Ez érződött a paksi mérkőzés első félidejében, mivel csak az utolsó negyed órában tudtuk felvenni a ritmust, addig a Paks irányította a találkozót. Jól játszottak a tolnaiak, de azt hozzá kell tenni, hogy egy héttel előrébb tartanak a felkészülésben. Összeségében elégedett voltam a mérkőzéssel. Folyamatosan próbálgatom a játékosokat, olyan szempontból, hogy ki kap majd helyet a kezdőcsapatnak, s olyan szempontból is, hogy a fiatal-szabálynak megfeleljünk. 
Paksi FC–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (1–0)
Paks.
Paksi FC#!# Rácz – Kulcsár D. (Vági, a szünetben), Lenzsér (Fejes A., a szünetben), Gévay (Berdó, a szünetben), Szabó J. (Báló, a szünetben) – Kecskés T. (Tóvizi, a szünetben), Simon Á. (Molnár D., a szünetben), Bertus (Hajdú Á., a szünetben) – Haraszti (Kővári, a szünetben), Simon A. (Hahn, a szünetben), Bartha (Horváth P., a szünetben). Vezetőedző#!# Csertői Aurél
Kaposvári Rákóczi FC#!# Pogacsics (Slkata, a szünetben) – Vachtler, Ur (Tratnyek, 62. p.), Szabó A., Fodor M. (Nagy J., a szünetben) – Hegedűs D., Horváth A. (Godzsajev, a szünetben) – Kollega K. (Szakály A., a szünetben), Ivancsics G. (Nagy K., a szünetben), Beliczky (Bíró D., a szünetben) – Herzsenyák (Andorka, 36. p. (Rajczi, 67. p.)). Vezetőedző#!# Waltner Róbert.
Gólszerzők#!# Simon A. (24. p.), illetve Nagy K. (64. p.).