Utolsó felkészülési mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott a Kaposvári Rákóczi. Csapatunk Muraszombaton lépett pályára a a török első osztályú Antalyaspor ellen, és a végeredmény már az első félidőben kialakult. Gólunkat a 21 éves csatár, Adrian Markus szerezte a 20. percben, a jó erőkből álló ellenfél még a szünet előtt egyenlített. 

– Az első félidő kimondottan jó játékot hozott#!# fegyelmezetten játszottunk, és sok jó megoldást láthattunk a pályán – kezdte értékelését Prukner László vezetőedző. – Ellenfelünk a török bajnokság ötödik helyezettje volt, és két napja edzőtáborozik Szlovéniában. Olyan játékosok fémjelzik, mint például a cseh válogatott Milan Baros. Mi tovább próbálgattuk az új játékosokat, de most is vétettünk olyan egyéni hibákat, amelyek a korábbi találkozókon is előfordultak. A törökök egy eladott labda után tudtak egyenlíteni. A szünet után jobban dominált az ellenfél, sok fiatal kapott szerepet, és hősies küzdelem folyt a pályán. Szakmailag igazán az első félidő volt értékelhető. Sok munka vár még ránk, főleg a sok változás miatt, és szeretnénk jól felkészülni a bajnokságra.

Bank és Horváth T. még nem épült fel korábbi sérüléséből, hozzájuk csatlakozott a bokájával bajlódó Pavlovic és a kisebb műtéten áteső Kovács Olivér. A Rákóczi már nem játszik több előkészületi mérkőzést a bajnoki rajtig, vagyis döntetlennel zárult a bajnoki főpróba. 
Kaposvári Rákóczi FC – Antalyaspor (török) 1–1  (1–1)
Muraszombat
Rákóczi FC#!# Posza (Ranilovic, 46.) – Okuka (Albert, 53.), Addo, Petrache (Haruna, 57.), Jánvári (Luka, 76.) – Coroian, Balázs B. (Földes, 77.), Babic (Bőle, 65.) – Oláh (Böjte, 68.), Vrucina (Thiam 57.), Markus (Waltner, 46.)
Gólszerzőnk#!# Markus (20.)