Kaposváron nem szomorkodnak amiatt, hogy véget ért a 2010-es futballősz. Két játékos kés alá fekszik, január hatodikán pedig kezdődhet az új felkészülés.

A Rákóczi háza táján nem csak azért fogadták örömmel a csütörtöki döntést, mert így a csapat február második feléig a tabella harmadik helyén tanyázhat…

„Több szempont miatt is örülünk annak, hogy vége a szezonnak – mondta Sisa Tibor vezetőedző. – Az időjárási körülményeket és a pályák állapotát figyelembe véve, a labdarúgók testi épsége miatt is fontos volt, hogy befejeződjön az év. A játékosok csütörtökig maradnak edzésben, és az esti évzáró után következhet a téli pihenő. A munkát január hatodikán 13 óra 30 perckor kezdjük újra. A fiúk a szabadság alatt sem állhatnak le teljesen#!# mindenki edzéstervet és pulzusórát kap majd.”
Két futballista viszont mindenek előtt kés alá fekszik#!# Daniane Jawad és Drazen Okuka is rövidebb kényszerpihenőre kényszerül egy-egy apróbb sérülés miatt, de az előre hozott szünetnek köszönhetően legalább ők is előbb edzésbe állhatnak. A marokkói középpályás és a szerb jobbhátvéd már régóta nem mondhatta el magáról, hogy teljesen egészséges, de a jó szereplés érdekében inkább elviselték a fájdalmat a mérkőzéseken.

Talán ebből is kiderül, hogy milyen jó a közösség a Rákóczi öltözőjében…