A Ferencvárosi TC otthonában vendégszerepel az OTP Bank Liga NB I. 25. fordulójában együttesünk. A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzést a kialakult vírushelyzet miatt zárt kapuk mögött rendezik.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség a magyar kormány szerdai döntésének értelmében a kialakult vírushelyzet miatt az összes labdarúgó-mérkőzést zárt kapussá nyilvánította. Ennek értelmében a szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen, az M4 Sport és az m4sport.hu ugyanakkor továbbra is műsorára tűzi a mérkőzéseket az NB I-es mérkőzéseket. Így csapatunk soron következő mérkőzését, a Ferencváros ellenit is nyomon lehet követni az M4 Sport tv csatornán, illetve az www.m4sport.hu oldalon.

– Egy futball-mérkőzés szurkolók nélkül soha nem a legszerencsésebb – vallja Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Játékos koromban szerettem, amikor a nevemet skandálták, még akkor is, amikor idegenben játszottunk és éppen szidtak, hiszen az is motivált. Nem látok bele a játékosaim fejébe, de úgy gondolom, hogy a jelenlegi helyzetünkben az csak segíteni fog nekünk, hogy nem lesznek nézők, hiszen a Fradi szurkolók az egyik legjobbak Magyarországon, minden mérkőzésen nyolc-tízezren vannak a lelátókon. Azt kértem a csapattól, hogy próbáljanak bátran játszani, akárcsak a hazai, 3–2-re elveszített mérkőzésen. Az egy élvezhető, jó mérkőzés volt. Remélem most is hasonlót tudunk játszani a Fradi ellen.