Magabiztos, megérdemelt győzelemmel folytatta szereplését a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó OTP Bank Ligában. Az alsóházi rangadón a somogyiak Miroslav Grumic duplájával nyertek a Lombard FC Pápa ellen 2-0-ra.

A forduló hamisítatlan „hatpontos” rangadóján a vendégek szorongattak az elején, a hatodik percben aztán a Rákóczi szerzett vezetést. Safaric ugratta ki jobbról Grumichot, aki egy védőt kicselezve 9 méterről a kapu jobb oldalába továbbított. 1-0.
A folytatásban is lendületben maradt a hazai együttes, jó az iram, de jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok. A 16. percben Safaric 23 méteres lövése után védett Szűcs L., a kipattanót Gujic mellé durrantotta. Egy percre rá Safaric fejelt 7 méterről, Szűcs ismét hárított. Ezután kissé magára húzta a Pápát a Rákóczi, de a kapura nem volt veszélyes a vendégcsapat. A 34. percben Graszl lőtt középről, 25 méterről, Szűcs csak nehezen piszkálta szögletre a labdát. Nem sokkal később, ígéretes akció végén előbb Hegedűs, majd Grumic volt pontatlan, így oda lett a lehetőség. A 43. percben, Bőle keményen belőtt labdája tartott kapura, de Szűcs a kapu torkában bravúrral mentett.
A 47. percben Bőle jobb oldalról, a tizenhatos sarkáról végezhetett el szabadrúgást, a léc alá tartó lövést Szűcs magabiztosan védte. Hat perccel később Grumic húzta kapura a labdát egy látványos ollózó mozdulattal, Szűcs ismét a helyén volt. Hosszú percek eseménytelen játékát követően a 70. percben a kapura törő Grumic esett el a tizenhatoson belül Nagy S. szorításában, de a játékvezető les miatt kifelé ítélt szabadrúgást.
A 73. percben növelte előnyét a Rákóczi! Grumic szerzett labdát, majd egy csel után 12 méterről higgadtan lőtt a léc alá. 2-0.
Az utolsó negyedórában a somogyiak sikerrel őrizték meg kapujukat a góltól, és még több veszélyes kontratámadásra is futotta az erejükből. A látottak alapján teljesen megérdemelten nyert a Rákóczi, és az értékes három pontnak köszönhetően rögtön több helyezéssel sikerült előrébb lépni a tabellán.
Kaposvári Rákóczi FC – Lombard FC Pápa 2-0 (1-0)
Kaposvár, 2500 néző. V.#!# Farkas Á.
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Okuka (Bőle, 43.), Zsók, Graszl, Pavlovic – Hegedűs, Horváth T. (Addo, 77.) – Gujic, Safaric (Mustapha, 62.), Balázs B. – Grumic. Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Pápa#!# Szűcs L. – Nagy S., Balogh B., Rodenbücher, Németh M. – Horváth L. (Inutile, 72.), Gyömbér, Arsic – Lovrencsics, Csermelyi, Szilágyi (Benko, 56.). Vezetőedző#!# Bene Ferenc
Gólszerző#!# Grumic 2 (6., 73.).
Sárga lap#!# Gujic (81.), Hajdúch (87.), illetve Arsic (74.)