A sorsolásnak köszönhetően a tavaszi szezon második fordulójában is hazai mérkőzés vár a Rákóczi NB I-es futballcsapatára. Az OTP Bank Liga 19. fordulójában a középmezőnyhöz tartozó Kecskemét látogat a cukorgyári gödörbe. A somogyi zöld-fehérek a múlt heti balszerencsés vereség után mindenképpen szeretnék megszerezni a három pontot.

Hiába játszott jól, mégis pont nélkül maradt a tavaszi nyitó fordulóban a Rákóczi. A listavezető Győr a 90. percben szerzett góllal nyert 2-1-re a stadionban.

– Sajnos a Győrtől kikaptunk, pedig szerintem jobban játszottunk, mint ők, szép támadásokat vezettünk, többet birtokoltuk a labdát. A sors így akarta, a Kecskemét ellen próbálunk javítani – mondta Kovács Olivér.

– Úgy gondolom, a csapat jó formában van. A hétvégi meccset szomorúan éltem meg, nem érdemelt győzelmet a Győr. Akárcsak legutóbb, ismét nem volt szerencsénk ellenük, sajnálom, hogy így alakult – tette hozzá Bőle Lukács.
A Kecskemét 21 ponttal a 13. helyen áll, és az első tavaszi fordulóban gól nélküli döntetlent játszott a Debrecennel. A Rákóczi az őszi szezon elején Vrucina duplájával 2-1-re nyert a kecskeméti Széktói-stadionban. Csapatunk hazai pályán az elmúlt években rendre jól teljesített az alföldiek ellen, és a remények szerint nem szakad meg a szép sorozat.

A Kaposvár-Kecskemét találkozó ma 19 órakor kezdődik a Rákóczi Stadionban. A nemzetközi nőnap alkalmából hölgyszurkolóink részére ingyenes lesz a belépés.