Vasárnap 13 órakor, az NB III. Nyugati csoportjának 12. körében, a 13 ponttal 13. helyen álló FC Nagykanizsát fogadja csapatunk a Rákóczi Stadionban.

 

Hazai környezetben hat bajnoki mérkőzés óta veretlen csapatunk, amely ezek alapján jó előjelekkel várja az FC Nagykanizsa elleni összecsapást. Főként annak tükrében, hogy együttesünk egyre jobb formában futballozik, hiszen az éllovas BVSC-Zugló otthonában is sokkal jobb játékkal rukkolt elő, mint a hazaiak. Ez azonban nem párosult eredménnyel, de labdarúgóink arra törekszenek, hogy hazai pályán a fölényüket győzelemmé kovácsolják.

– Két győztes mérkőzés után mentünk bele a BVSC-Zugló elleni találkozóba, amelyen látszódott, hogy méltó ellenfelei voltunk a bajnokaspiránsnak, sőt, inkább úgy fogalmaznék, három pontot hagytunk a fővárosban – nyilatkozta Pogacsics Krisztián, csapatunk kapusa. – Erre a mérkőzésre lehet támaszkodni, viszont nem mondhatjuk mindig azt, hogy majd a következő héten, mert már el kell kezdenünk csipegetni pontokat, hiszen nem jó érzés, amikor a vonal alatt látjuk a csapatot a tabellán. Hazai pályán, legyen bármilyen formában, álljon bármelyik helyen is az ellenfél, nem lehet más elképzelésünk, mint az, hogy nyerni fogunk.