A Rákóczi védője, Graszl Károly volt csapata ellen bizonyíthat a szombati bajnokin. A játékos azt mondja#!# ez pluszmotivációt jelent majd neki a pályán.

Graszl Károly– Mindenképpen győzelemre számítok a szombati találkozón – mondta honlapunknak Graszl Károly. – A bennmaradás szempontjából és a közönség miatt is igen fontos lenne megszerezni a bajnoki pontokat. Kiemelten fontos ez a mérkőzés, hiszen korábban én is futballoztam a siófoki együttesben. Ez plusz motivációt jelent nekem, és alighanem ügyvezető elnökünk, Illés János is így van ezzel, mert ő hosszú ideig volt a klub vezetője a Balaton partján.
– Mi lehet a győzelem receptje?
– Úgy gondolom, csak a saját játékunkra kell koncentrálni, és ha a sokat gyakorolt játékelemek menni fognak, akkor nem lehet semmi probléma a mérkőzésen.
– Figyelmeztető jel lehet, hogy a Siófok idegenben is szorgalmasan gyűjtögeti a pontokat. 
– Ezzel kapcsolatban annyit mondanék, hogy mi is többször jártunk úgy, hogy egy-egy mérkőzés végén csúszott ki a kezünkből a győzelem vagy a döntetlen. Nagyon bízom benne, hogy a bajnokság utolsó harmadában fordul a kocka, és mi jövünk ki jól a végjátékokból.
– Hogyan készültetek a héten?
– A megszokottak szerint dolgoztunk, és azt hiszem, azzal a helyzettel is megbirkózunk majd, hogy sérülések és eltiltások miatt többen hiányoznak majd a pályáról. Akik a helyükbe lépnek, teljes értékű játékosok, és ők is mindent megtesznek majd azért, hogy megnyerjük a megyei rangadót.