Győzelemmel búcsúzott kitartó szurkolóitól a Kaposvári Rákóczi futballcsapata. A zöld-fehérek a Ligakupa csoportkörének utolsó találkozóján hazai pályán 2-1-re nyertek a Lombard FC Pápa ellen, így a harmadik helyen fejezték be a küzdelmeket. Az első gólt a vendégek szerezték, a Rákóczi a szünet után fordított Bőle Lukács és Horváth Árpád találatával. 

A C csoport 4. fordulójából elhalasztott mérkőzést a Cseri úti műfüves pályán vívták meg a csapatok. A találkozónak a Rákóczi részéről nem volt különösebb tétje, hiszen már nem juthattunk tovább. A Pápa már korábban biztosította helyét a folytatásban, győzelem esetén viszont csoportelsők lehettek volna. Jól is kezdtek a vendégek#!# Rusák szabálytalansága után Rodenbücher büntetőből szerzett góljával már a 12. percben megszerezték a vezetést.
A Rákóczi a szünet után nem sokkal egyenlített#!# Bőle csapta be védőjét a jobboldalon a 16-oson belül az alapvonal közelében, aki elkésett a becsúszással. A jogos 11-est a sértett lőtte a bal alsó sarokba. Az 58. percben aztán Bőle remek labdával ugratta ki középen Horváth Árpádot, aki a kijövő kapus mellett a bal alsó sarokba lőtt. A pápaiak tíz emberrel fejezték be a meccset, miután a játékvezető a 88. percben kiállította Rodenbüchert.

A Rákóczi fiataljai végig jól küzdöttek, így megérdemelt győzelemmel búcsúztak a hidegben is kitartó nézőktől. 
Kaposvári Rákóczi FC – Lombard FC Pápa 2–1 (0–1)
Kaposvár, Cseri út, 150 néző. Vezette#!# Pintér Cs. 
Rákóczi FC#!# Rusák – Földes M., Vadas, Zmukic, Laczkó D. (Böjte, a szünetben) – Fenyvesi – Kirchner (Katona Gy., 55.), Böröczky, Bőle – Házi, Horváth Á. (Caccamo, 71.). Vezetőedző#!# Prukner László
Pápa#!# Markek – Enyingi, Tóth G., Rodenbücher, Németh M. – Dóczi, Grőber – Király B., Eszlátyi I. (Présinger, 75.), Cekulajevs – Seye. Vezetőedző#!# Zsivóczky Gyula
Gólszerző#!# Bőle (11-esből, 50.), Horváth Á. (58.), Rodenbücher (11-esből, 12.)
Kiállítva#!# Rodenbücher (a második sárga lap után) a 88. percben