A Kaposvári Rákóczi ligacsapata remekül szerepelt az NB III-as labdarúgó-bajnokság Dráva-csoportjában. A zöld-fehérek féltávnál a harmadik helyen állnak, korábban elhalasztott mérkőzésük pótlásán a Nagykanizsa együttesét verték 1-0-ra. 

Kaposvári Rákóczi FC II.-Nagykanizsa 1-0 (1-0)
Kaposvár, 100 néző. V.#!# Nagy I. István
Rákóczi II.#!# Novakovic – Vadas (Házi 46.), Petrók, Major, Szolomájer, Horváth T., Balogh G., Kovácsevics, Kovács O. (Kuckó 87.), Lipusz, Czonev (Mészáros 73.). Edző#!# Pusztai László és Balázs József 
Nagykanizsa#!# Benkő – Kotnyek, Kütsöm, Pozsgai, Boros, Rácz, Berta (Billege 77.), Budai, Szőke (Szalai 56.), Horváth G., Újvári. Edző#!# Mutter Attila
Gólszerző#!# Kovács Olivér (43.). 
Sárga lap#!# Balogh G., Kovács O., ill. Kütsön, Pozsgai, Budai, Újvári. 
Izgalmas és néha kissé durva mérkőzésen megérdemelten tartotta otthon a három pontot a somogyi együttes, amely győzelmével a tabella harmadik helyéről várja a tavaszi folytatást a Dráva-csoportban.
Pusztai László#!# Az elhalasztott mérkőzés nem hozott igazi rangadót. A három pont megszerzése volt a cél, ezt teljesítettük és így akárcsak a felnőtt gárda, mi is a dobogóról várhatjuk a tavaszi folytatást. Köszönöm a félévben nyújtott segítségét kollegáimnak és az NB III-as együttest erősítő, valamint a felnőttektől visszajátszó labdarúgóknak.