A szezon egyik legnehezebb mérkőzésére készül a Rákóczi NB I-es futballcsapata. A kaposváriak az őszi szezon 13. fordulójában a nemzetközi porondon menetelő Videotont látják vendégül, és szeretnék folytatni az elmúlt hetek jó sorozatát. A zöld-fehérek legutóbbi négy bajnoki találkozójukon nem kaptak gólt, ami mindenképpen biztató jel a kezdés előtt. 

A keddi Magyar Kupa-búcsú kissé árnyalta az elmúlt hetek összteljesítményét, de mindenképpen biztató, hogy a Rákóczi az OTP Bank Ligában 16 ponttal a 9. helyről várja a folytatást. A középmezőny elég sűrű, egy újabb győzelem akár a negyedik helyre is repíthetné a társaságot. Persze, mindenki jól tudja, hogy a fehérváriak ellen nem lesz könnyű a dolga a kaposvári csapatnak. 
– Magyarország legjobb együttese látogat hozzánk, de úg gondolom, hogy jó formában vagyunk, és itthon bárkit meg tudunk verni. Szeretnénk, ha minél többen kijönnének és buzditanák a csapatot – mondta honlapunkak a fiatal középpályás, Horváth Tamás. 
– Az, hogy a Kaposvár több mint négy mérkőzés óta nem kapott gólt a bajnokságban, jól mutatja, hogy egy rendkívül masszív csapatról van szó. Diósgyőri győzelmük minden bizonnyal nagy lökést ad nekik az ősz további részére. Ettől függetlenül szeretnénk elhozni a három pontot vasárnap, hogy még közelebb zárkózzunk a Győrhöz és a Debrecenhez. Volt egy rossz szériánk, amikor nem úgy jöttek az eredmények a bajnokságban, ahogy vártuk, de úgy érzem, hogy ezen sikerült átlendülnünk. A Baselt és a Debrecent is nagyon jó játékkal vertük meg, ezt a sorozatot szeretnénk folytatni a Kaposvár ellen is – nyilatkozta a Videoton honlapján a fehérváriak védője, Szolnoki Roland.
A kaposváriak közül Hegedűs Dávid még nem épült fel, csak a jövő héten kezdi el a futóedzéseket, addig gyógytornára jár, és a Diósgyőrben megsérült Bojan Pavlovic játéka is kérdéses. 
A találkozó vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődik a stadionban.