Hat góllal volt jobb a ZTE

Súlyos vereséget szenvedett csapatunk az OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójának nyitómérkőzésén a ZTE FC ellen. A találkozót Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is a helyszínen tekintette meg.

Read More

Jegyinformációk a ZTE elleni mérkőzésre

A kormány csütörtöki döntésének értelmében visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sportrendezvényekre, így az OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában már nem lesz zárt kapus csapatunk ZTE FC elleni bajnokija. A pénteken 20 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni a szurkolókat.

Read More

Részarányosan olcsóbbak lesznek a bérletek

A klub ezúton szeretné tájékoztatni az idei szezonra érvényes bérlettel rendelkező szurkolókat, hogy a 2020/2021-es bajnoki idényre szóló bérleteket részarányosan olcsóbban vásárolhatják majd meg. A kedvezmény igénybevételéhez csupán annyit kell majd tenniük, hogy bemutatják a 2019/2020-as szezonra szóló bérletüket.

Read More

Ismét döntetlen a Paks ellen

Ezúttal is a Paksi FC ellen hangolt az OTP Bank Liga folytatására csapatunk. A péntek délelőtti edzőmérkőzés, akárcsak az előző heti, szintén egy-egyes döntetlennel zárul.

Read More

Következik a visszavágó

Pénteken 11 órai kezdettel újra a Paksi FC ellen lép pályára csapatunk. A járványügyi helyzetre való tekintettel ezt a felkészülési mérkőzést is zárt kapuk mögött rendezik.

Read More
Loading

Fő támogatók

Támogatók

Médiapartnereink