Először a Kisvárda ellen

A Kisvárda Master Good együttesét fogadja csapatunk az OTP Bank Liga NB I. kilencedik játéknapján. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozót a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek a hetedik, míg együttesünk a tizenkettedik helyről várja.

Read More

Életeket mentettek a véradók

Az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen szervezett véradást klubunk a Rákóczi-stadionban. A rendezvény igen népszerű volt a szurkolóink körében, de nem csak ők, hanem labdarúgóink és a klub alkalmazottjai is jelentkeztek a véradásra.

Read More

Találd el a felső lécet

Klubunk a Kisvárda elleni bajnoki mérkőzés félidei szünetében izgalmas játékra hívja szurkolóit. A játék lényege igen egyszerű: el kell találni a felső lécet a tizenhatos félkörívéről. Az első helyezett értékes, a Spirit Autó Kft. által felajánlott ajándékcsomagot vihet haza.

Read More

Megvan a pontos menetrend

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a 2019/2020. évi OTP Bank Liga NB I. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokság 11-16. fordulójának pontos kezdési időpontjait.

Read More

Adj vért, ments életet!

Közös véradásra hívjuk szurkolóinkat! A csütörtöki eseménynek csapatunk stadionja ad otthont, ahol a játékosok mellett az edzővel is találkozhatnak a résztvevők. A véradókat ajándékokkal is meglepik a szervezők: többek között belépőjegyeket kapnak együttesünk következő hazai mérkőzésre, a Kisvárda elleni összecsapásra.
A véradás időpontja: 2019. október 17. 16:00-19:00
A véradás helyszíne: Rákóczi FC stadion Kaposvár, Pécsi u. 4.

Read More

Az eszékiek nyerték az edzőmeccset

Az NK Osijek együttesével vívott edzőmérkőzést csapatunk a válogatott szünetben. Az első félidőben igen jó játékot nyújtottak labdarúgóink, de a másodikban már az eszékiek uralták a pályát, s a győzelmet is megszerezték.

Read More

Az Eszék érkezik a szünetben

A horvát első osztály egyik élcsapata, az NK Osijek ellen vív edzőmérkőzést a válogatott szünetben csapatunk. A találkozóra pénteken 16 órakor kerül sor a Rákóczi-stadionban. A mérkőzést mindenki ingyenesen tekintheti meg.

Read More
Loading

Fő támogatók

Támogatók

Accanto

H&DMédiapartnereink