Mint arról beszámoltunk csapatunk egy izgalmas, gólgazdag mérkőzésen szenvedett vereséget a listavezető Ferencvárostól az OTP Bank Liga NB I. 14. fordulójában. Lássuk, hogyan értékelték a találkozót a vezetőedzők:

 

Disztl László: A Fradit fogadni mindig öröm. A csapat az elmúlt években lehetővé tette, hogy az NB I-ben szerepeljünk, ez a szurkolóinknak és a játékosoknak is óriási. Abban reménykedtünk, hogy, ha lelkesen, agresszíven és keményen játszunk, akkor eredményesek leszünk. Az első félidőben azt próbáltuk váltogatni, hogy visszább állunk, majd feljebb toljuk a védekezést, s sikerült egy nagyszerű gólt lőttünk, de erre rögtön jött a válasz, majd egy bosszantó gólt kaptunk egy nem túl veszélyes szabadrúgásból. A második félidőben feljebb mentünk, nyomás alatt tartottunk a Fradit, sikerült újra gólt lőni, s 2–2 után azt gondoltuk, hogy beadások, átlövések után sikerül meg egyet szereznünk. Csapat szinten sokat tettünk ezért, de a Ferencváros labdarúgóinak egyéni kvalitásai eldöntötték a mérkőzést.

 

Sergii Rebrov: Úgy gondolom, hogy mindig nehéz kétnaponta mérkőzést játszani, főleg egy olyan nehéz Európa-liga meccs után, mint az Espanyol elleni. A Kaposvár jól használta ki a helyzeteit, felívelésekre alapoztak, s két gólt is lőttek. Ettől függetlenül megérdemelten nyertünk. A második félidőben kevesebbszer tudtuk megtartani a labdát, mint szerettük volna, de a játékosok kitettek magukért, dicséret illeti őket.