Mint arról beszámoltunk csapatunk kétgólos vereséget szenvedett8 a ZTE otthonában az OTP Bank Liga NB I. 15. fordulójában. Nézzük, hogy értékelték az összecsapást a vezetőedzők:

Disztl László: Felkészültünk a mérkőzésre, kidolgoztunk egy taktikát. Bíztunk ezekben a tervekben, de a negyvenedik másodpercben gólt kaptunk. Ez olyan, mintha egy bokszmeccsen egy nagy ütés után akarnál visszajönni. Igaz, hogy teszed a dolgod, de annak az ütésnek a nyoma végig ott lesz. Többet vártunk ettől a mérkőzéstől, bíztunk benne, hogy eredményesek tudunk lenni, de ez nem sikerült.

 

Dobos Barna: Magabiztosan nyertünk, maradéktalanul megvalósítottuk, amit előzetesen szerettünk volna. Az első ziccerünket gólra váltottuk, utána pedig fegyelmezetten játszottunk. Sokszor hallottam eddig, hogy jól játszunk, de nem eredményesen, miért nem játszunk mást. A tulajdonosunk ezt a játékot várja el tőlünk, ezt kell felépítenem. Sok újonc van a keretünkben, a támadások után a védekezést is meg kell tanulnunk, ami nem megy egyik napról a másikra.