Mint arról beszámoltunk csapatunk kétgólos vereséget szenvedett az OTP Bank Liga NB I. 18. játéknapján a DVTK vendégeként. Lássuk, hogyan látták a borsodi kilencven percet a vezetőedzők:

 

 

Disztl László, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője: A mérkőzés előtt úgy gondoltuk, hogy van esélyünk pontokat szerezni, hiszen a felkészülésünk és az első tavaszi mérkőzésünk is jól sikerült. Az első félidőben sajnos két gyors gólt kaptunk, ami megzavarta a csapatot. A második félidőben egy felállt védelemmel találtuk szembe magunkat, amely ellen nehéz volt helyzeteket kialakítani, de nem nagyon találtuk el a kaput. Próbáltunk kockáztatni, de csak ennyit tudtunk kihozni a találkozóból.

 

 

Feczkó Tamás, a DVTK vezetőedzője: Ez a mérkőzés sokkal többet jelentette, mint a három pont, ezt mindenki érezte. A mérkőzésnek voltak olyan periódusai, ahol ötletesen és jól is játszottunk. Az első félidőben eldönthettük volt a találkozót, de sok helyzetet hagytunk ki. Ami pozitívum, hogy Andrij Yakymiv életveszélyes játékát csak egy sérüléssel úsztuk meg.