Mint arról beszámoltunk csapatunk vereséget szenvedett a Kisvárda Master Good együttesétől az OTP Bank Liga NB I. 20. fordulójában. Lássuk, hogy értékelték a nyolc gólt hozó találkozót a vezetőedzők.

 

Disztl László, Kaposvári Rákóczi FC: A nézők számára nagyszerű, élvezets mérkőzés volt, sok góllal és izgalommal. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt. A másodikban azt gondoltuk, hogy sikerült az ellenfél fölé kerülnünk, hiszen kétszer is vezettünk, idegenben. A Kisvárda is nagy erőket mozgósított. A beadások ellen nem tudtunk hatékonyan védekezni, így hiába rúgtunk három gólt. Mindent megpróbáltunk, bátran, felszabadultan játszottunk, de a beadások megpecsételték a sorsunkat.

 

Bódog Tamás, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. Nehezen indult, de jól végződött. Látványos mérkőzés volt sok góllal. Minkét csapat támadó felfogásban játszott. A Kaposvár mindent megtett, le a kalappal előttük. A csapatunk erősségét mutatja, hogy hátrányból fel tudtunk állni. Mondhatnánk, hogy egy Tischler Patrikkal jobbak voltunk.