Mint arról beszámoltunk csapatunk ötgólos vereséget szenvedett a listavezető Ferencvárosi TC otthonában az OTP Bank Liga NB I. 25. fordulójában. A két vezetőedző így értékelte a zárt kapus mérkőzést:

 

 

Disztl László, Kaposvári Rákóczi FC: Nehéz volt ez a mérkőzés is, akárcsak a legutóbbi kettő, hiszen az első három helyezettel találkoztunk. Sorrendben a MOL Fehérvár FC, a Mezőkövesd Zsóry FC, majd Ferencvárosi TC ellen kellett pályára lépnünk. Fizikálisan és mentálisan is megterhelő sorozaton vagyunk túl. A Fradi ellen az első félidőben fegyelmezett volt a csapat, jól védekezett, de egy hiba után gólt kaptunk. A második félidőben fellazult ez az említett fegyelem, már nem koncentráltak annyira a játékosok. A középpálya megbomlott, két játékost is le kellett cserélnünk. Ezt követően felborult a védekezés, melyet fegyelmezettlenségek és hibák jellemeztek, ezeket pedig egy ilyen szintű csapat, mint a Ferencváros ki tud használni.

 

 

Sergii Rebrov, Ferencvárosi TC: Úgy gondolom, hogy egy nagyon fontos mérkőzés volt a Kaposvár elleni, hiszen a legutóbbi fordulóban pontokat veszítettünk. Ezt a játékosok is így vélték, s az első gól után el is dőlt a meccs, de ezt követően is ugyanúgy hajtottak tovább és alakítottak ki helyzetetek. Bár zárt kapus volt a találkozó, de éreztük a szurkolók támogatását.