Pogacsics Krisztián személyében rutinos kapust szerződtetett együttesünk. Böjte Patrik, Laczkó Dávid és Sóron Tibor pedig távozott.

 

Pogacsics Krisztián személyében rutinos kapussal erősödött együttesünk kerete. A 32 esztendős hálóőr a ZTE színeiben mutatkozott be az NB I.-ben, majd a román másodosztályban szereplő FC Bihor Oradea csapatához szerződött. Nagyváradon az ezüstérem mellett a liga őszi szezonjának legjobb kapusa címet is elnyerte, majd Görögországba igazolt. Pogacsics Krisztián, aki kétéves szerződést kötött együttesünkkel, korábban a Puskás Akadémia és a Győri ETO kapuját is védte, míg az előző bajnoki évadban az NB I.-ben szereplő Balmazújváros játékosa volt.
Az érkező mellett három labdarúgó távozott a csapattól. A középpályás Böjte Patrik, valamint a védőként és középpályásként is bevethető Laczkó Dávid közös megegyezéssel hagyta el a klubot, míg a támadó, Sóron Tibor nem hosszabbította meg szerződését.
Böjte Patrik az előző szezonban 17 mérkőzésen lépett pályára, melyeken kétszer is három pontot érő gólt szerzett. Laczkó Dávid hat mérkőzésen kapott szerepet az NB III. Nyugati csoportját megnyerő együttesünkben. Sóron Tibor egy éve érkezett Kaposvárra, s tizenegy gólt szerezve segített bajnoki címhez a csapatot.
A vezetőség mindhárom játékosnak további sikeres pályafutást kíván!