Róth Antal együttese szeptember 6-án, csütörtökön az íreket, majd szeptember 10-én, hétfőn Liechtenstein korosztályos csapatát fogadja a kecskeméti Széktói Stadionban, e két mérkőzéssel a mieink számára befejeződik az Európa-bajnoki selejtező sorozat. A Rákóczi FC támadója, Balázs Benjámin ezúttal is ott van a válogatott keretében.

Az már korábban eldőlt, hogy a pótselejtezőt érő második helyet már nem érhetjük el, amennyiben mindkét mérkőzést megnyeri, a csoport harmadik helyét azonban még elcsípheti az együttes (a minél jobb helyezésnek a későbbi sorsolások kalapbeosztása miatt is lehet jelentősége).
Az U21-es válogatott keretében az utolsó pillanatban még lehetnek változások, Egerszegi Tamás és Radó András részvétele a csütöröki első mérkőzésen még kérdéses. 
– Szeretnénk úgy befejezni az Eb-selejtező sorozatot, hogy utólag jó szívvel gondolhassunk a másfél éves közös munkára – mondta az mlsz.hu-nak Róth Antal. – Az írek jelenleg jobban állnak nálunk, de a célunk, hogy a két utolsó mérkőzést követően ez megforduljon, és mi szerezzük meg a harmadik helyet. Örömteli, hogy a korosztály tagjai rendszeresen szerepelnek klubcsapataikban, az külön pozitívum, hogy többen jó teljesítményükkel is felhívták magukra a figyelmet az utóbbi időben. 
A jelenleg a csoport harmadik helyén álló írektől tavaly márciusban 2-1-es vereséget szenvedtünk Sligóban, míg a pont nélkül álló Liechtensteint idén júniusban magabiztosan, 4-0-ra vertük idegenben.
Az írek elleni találkozót csütörtökön 17.00 órakor rendezik, a Liechtenstein elleni összecsapásra hétfőn, 18.30 órakor kerül sor.
Az U21-es válogatott kerete#!#
Kapusok#!#
Gulácsi Péter (Liverpool)
Dibusz Dénes (PMFC-Matias)
Védők#!#
Szolnoki Roland (Videoton)
Preklet Csaba (Egri FC)
Fiola Attila (MVM Paks)
Litauszki Róbert (Újpest FC)
Fodor Ferenc (PMFC-Matias)
Kádár Tamás (Roda JC)
Sváb Dániel (FTC)
Farkas Norbert (Puskás Akadémia)
Balázs BenjáminKözéppályások#!# 
Iszlai Bence (Haladás)
Egerszegi Tamás (FGSZ Siófok)
Balázs Benjámin (Kaposvári Rákóczi)
Bódi Ádám (DVSC-Teva)
Simon Ádám (Haladás)
Haraszti Zsolt (Videoton)
Gosztonyi András (DVTK)
Kovács István (Videoton)
Támadók#!#
Varga Roland (Győri ETO)
Beliczky Gergő (FTC)
Radó András (Haladás)
Futács Márkó (Leicester City)