Szombaton 16 órától dél-dunántúli rangadóval folytatódik a pontvadászat a labdarúgó OTP Bank Ligában#!# Rákóczi Pécsen lép pályára.

A két együttes egyébként tétmérkőzésen immár 32. alkalommal találkozik egymással. Az NB I-ben először az 1978-1979-es évadban rendeztek dél-dunántúli rangadót, és a Rákóczira nézve kedvező a mérleg#!# a 16 élvonalbeli összecsapásból hetet a Rákóczi nyert meg, négy alkalommal nyert a baranyai gárda és ötször lett döntetlen az eredmény. A pécsi stadionban eddig kétszer győzött a Rákóczi, és mindkét mérkőzés máig emlékezetes a zöld-fehér drukkereknek. 2007 tavaszán 0-2-ről fordítva nyert 3-2-re a Prukner-legénység a bennmaradás szempontjából igen fontos meccsen (nem mellékesen a Rákóczi abban az évadban végül hetedik lett, a PMFC pedig kiesett). 2013 áprilisában a mieink 2-0-ra győztek Waltner és Pavlovic találatával.
A két csapat következő találkozója szombaton 16 órakor kezdődik Pécsen. A mieink nagyon bíznak abban, hogy éppen az ősi rivális otthonában szerzik meg második őszi győzelmüket. 
Rossz hír, hogy a Ferencváros elleni találkozó első félidejében megsérült brazil középső védő, Lucas combizomhúzódást szenvedett, így hetekre kidőlt a sorból.