Igazolta a várakozásokat a Rákóczi futballcsapata. A kaposváriak 2-1-es győzelemmel zárták veszprémi Magyar Kupa-találkozójukat. Góljainkat Nikolics és Petrók szerezte.

Egyértelműen a továbbjutás reményében lépett pályára a Rákóczi a Magyar Kupa harmadik fordulójában. Prukner edző bizalmat szavazott a sérüléséből felépült Grúznak, valamint Bogdánnak, illetve két fiatal, Balázs és Szepessy is a kezdő tizenegyben kapott helyet.
Az első percekben csak mezőnyjáték folyt a pályán, a hazaiak már a térfelük közepén igyekeznek megállítani a kaposváriakat. A mieink nem kapkodtak, türelmesen építgették a támadásokat.
A 11. percben Szepessy lőtt 15 méterről, ballal, a kapus védett, nem sokkal később pedig megszerezte a vezetést a kaposvári együttes. Sztanics ívelt a védők mögé, a bal oldalon kilépő Nikolics 8 méterről a kapu bal oldalába lőtt. 0-1.
A 25. percben egyenlített a Veszprém. A kaposváriak eladták a labdát, a pontos ellentámadás végén Babos 14 méterről a kapu jobb sarkába lőtt. 1-1.
A 33. percben megint a somogyiak kerültek előnybe. Nikolics lőtt szabadrúgást 35 méterről. A lapos lövés után egy védőről lepattant a labda, Petrók pedig 8 méterről a jobb alsó sarokba gurított. 1-2.
Az NB III-ban vitézkedő bakonyiak a folytatásban sem adták fel, lelkesen küzdöttek és időnként Milinte kapujáig is eljutottak. A kaposváriak kapusa, illetve a kapufa is a Rákóczival volt ezen a délutánon, így már nem változott az eredmény.
A kaposváriak hozták a kötelezőt, és a következő fordulóban az NB II-es élcsapat, a Gyirmót ellen léphetnek pályára.

Veszprém – Kaposvári Rákóczi 1-2
Veszprém, 300 néző. V.#!# Berke.
Kaposvár#!# Milinte – Grúz, Petrók, Zahorecz – Kovácsevics, Balázs B., Hegedűs D. (Pintér L.), Sztanics (Markovics), Bogdán – Szepessy, Nikolics (Lambulics). Vezetőedző#!# Prukner László.
Gólszerzők#!# Babos (25.), illetve Nikolics (13.), Petrók (33.)