Újpesten vívja meg második tavaszi csatáját a Rákóczi. A Pápa elleni szezonnyitón három pontra számítottunkk, de csak egy lett belőle, így a fővárosban kell javítani.

– Sajnos olyan helyzetben vagyunk, hogy fontos lenne három pontokat szereznünk, máshogy nem érjük el a bennmaradást. Még nincs semmi veszve, az első két meccsből négy pontot szerettünk volna, az még összejöhet – mondta csapatunk vezetőedzője, Selymes Tibor.
A szebb napokat is megélt lila-fehérek saját otthonukban ugyancsak a három pont megszerzésében reménykednek, így akár egy jó meccs is kerekedhet a szombaton 18 órakor kezdődő összecsapásból. 
„A Kaposvár sok új játékost igazolt, ebben a felállásban csak egy meccset láttunk tőlük. Jöttek jó játékosok hozzájuk, de ha a saját játékunkat tudjuk hozni, akkor nem lesz gond” – nyilatkozott a fővárosiak szakvezetője, Nebojsa Vignjevic az Újpest honlapján.
A két csapat őszi, kaposvári összecsapása pörgős, eseménydús kilencven percet, és 2-2-es döntetlent hozott. A fővárosiak szerezték meg a vezetést, majd Petrache és Thiam találatával átvettük a vezetést, a vendégek azonban a hajrában egyenlíteni tudtak.