A horvát NK Osijek ellen játszotta a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését a Kaposvári Rákóczi FC élvonalbeli labdarúgó csapata, amely a visszatérő Oláh Lóránt duplájával kétgólos győzelmet aratott.

Remekül kezdték a mérkőzést a zöld-fehérek, hiszen a 9. percben Egejuru Godslove jobb oldali beadását váltotta gólra Oláh, majd hat perccel később Srdjan Stanic kiugratása találta meg a kaposváriak csatárát, aki tíz méterről a jobb alsó sarokba helyezett.

A Rákóczi játékosai láthatóan frissen mozogtak, s több veszélyes akciót is vezettek, ám újabb gólt már nem láthatott a közönség. Prukner László csapata február 27-én szombaton 14 órakor a Bp. Honvédot látja vendégül a Soproni Liga első tavaszi fordulójában.

Az első csapat mérkőzése előtt a Rákóczi fiataljai a Cseri úti műfüvön az NB III-as Szentlőrinc ellen mérkőztek, s Reszli Gábor mesterhármasával 3-1-es győzelmet arattak.

Kaposvári Rákóczi FC-NK Osijek (horvát) 2-0 (2-0)
Kaposvár, egyetemi sportpálya, 150 néző.
Rákóczi FC#!# Milinte – Grúz, Petrók, Zahorecz – Gujic (Balázs B.), Pest (Atanasijevic), Maróti (Fabries), Stanic (Bőle), Bogdán G. – Oláh (Kulcsár), Godslove (Culum). Vezetőedző#!# Prukner László.
Gólszerző#!# Oláh (9., 15.).