Március elseje óta Czimmerman Árpád irányítja a Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft-t. Az új ügyvezető igazgató elmondta#!# ezen a héten Prukner László is megpróbál segíteni abban, hogy talpra álljon a csapat. 

– Hogy telt az első két munkanapja?
– Gyakorlatilag adminisztrációs ügyekkel, egyeztetésekkel és tárgyalásokkal, de ezekben a napokban talán az okozza a legnagyobb fejfájást, hogy ki lesz az új edző.

– Hol tart ez az ügy?
– Már tárgyalunk több szakemberrel, de nem született döntés. A héten, átmeneti megoldásként Házi László látja el a megbízott edzői teendőket, és ő vezényel a hétvégén is, a mezőkövesdi bajnoki találkozón. Közben Prukner László személyében egy kiváló helyi edző segít nekünk önzetlenül, a klubhoz való szoros kötődése miatt, és segít majd nekünk szombaton is. 
– Prukner László az edzőjelöltek között is szerepel? 
– Igen, vele is tárgyalunk, és a csapat véleményem szerint elfogadná őt. Az eddigi visszajelzések alapján szívesen dolgoznának vele a fiúk, de ő más teendői miatt egyelőre nem tudott választ adni a felkérésünkre.
– Kialakult a végleges játékoskeret?
– Zsivóczky Norbert szerződtetése után a múlt héten három játékossal erősödtünk#!# Petrók Viktor, Balogh Bence és Bozsó Antal egyaránt a Rákócziban folytatja pályafutását. Zsivóczky, Petrók és Balogh be is mutatkozott az elmúlt hétvégén. 
– Mit gondol#!# javulhat az anyagi helyzet az előttünk álló időszakban?
– Folyamatosan ezen dolgozunk, és ezúton is köszönetet mondok azért, hogy a város a csapat mellett maradt a nehéz időszakban is. Közben tárgyalásokat folytatunk több céggel, és örömmel mondhatom, hogy vannak biztató jelek. Szeretnék bizalmat és türelmet kérni a munkámhoz, és remélem, megerősödhetünk majd.