Öt játékostól megválik, öt labdarúgót viszont már szerződtetett a Rákóczi az új szezonra. A kaposvári élvonalbeli futballcsapat a klubvezetés szerint minőségi játékosokkal erősödött#!# ketten a szerb élvonalból érkeztek, és igazoltak egy jó képességű marokkói támadót. Mindezt csütörtökön jelentette be Illés János ügyvezető elnök.

Nagy volt a mozgás az elmúlt napokban a Rákóczi háza táján. Három játékos – Maróti, Stanic és Junior – távozott a Fradiba, de közben csaknem harmincan érkeztek próbajátékra. Sisa Tibor vezetőedző felmérte a labdarúgók képességeit, és a klubvezetés ez alapján szerződtetett új labdarúgókat.

Öt futballista írt alá hároméves szerződést. A szerb élvonalból a 24 éves védő, Drazsan Okuka és a szintén 24 esztendős középpályás, Bojan Pavlovic érkezik. Dunaszerdahelyről 25 éves baloldali védőt, Lelkes Mátyást szerződtették, és érkezik egy marokkói támadó középályás#!# a 23 esztendős Daniane Jawad. Az ötödik új szerzemény a térdsérülése után visszatérő Hegedűs Dávid.

A klubvezető közben több mint tíz magyar játékossal tárgyalt, de nem tudott megegyezni velük. Az egyesület vezetői viszont továbbra is azt  szeretnék, hogy több legyen a magyar, mint a külföldi a keretben.

A napokban szerződést bontanak több játékossal#!# Kerekes, Fabris, Markovic, Antanasijevic és Culum szolgálataira nem tartanak igényt a jövőben. A hírek szerint az első előkészületi mérkőzések után még újabb keretszűkítés várható.