Számos program várta az érdeklődőket a Rákóczi-stadionban a Futball Éjszakáján. Az országos rendezvénysorozat kaposvári állomásán az érdeklődők bejárhatták a stadiont és együtt tréningezhettek együttesünk labdarúgóival.

Stadiontúrával indult a Futball Éjszakája a Rákóczi-stadionban. Takács Róbert, együttesünk technikai vezetője kalauzolta körbe az érdeklődőket a létesítményben, miközben számos érdekes történetet tárt a látogatók elé. A szurkolók beléphettek a hazai és a vendég öltözőjébe is, valamint fényképeket készíthettek a Király kupával, melyet egy évig csapatunk őrizhet.  
A körbevezetés után már a játéké volt a főszerep. Számos ifjú használta ki a lehetőséget és edzett együtt csapatunk játékosaival. A tréning után természetesen a közös fotók sem maradtak el a kedvencekkel. Amíg a gyermekek a pályán futballoztak az idősebb korosztály a szurkolói ankéton tájékozódhatott a klub céljairól, helyzetéről. Emellett pedig a két kaposvári gólkirály, Waltner Róbert és Rajczi Péter mesélt labdarúgó pályafutásáról. 
Az eseménysorozatot tizenegyes- és célbarúgó-verseny zárta. A vállalkozó szellemű érdeklődők csapatunk kapusainak rúghattak büntetőt, de Nagy Richárd és Nagy Krisztián is beállt a kapuba egy-egy lövésnél. 
– Azért csatlakoztunk a rendezvényhez, hogy népszerűsítsük a labdarúgást – mondta Herczeg Erik, klubunk elnöke. – Az is a célunk volt, hogy a fiatalokat, a családokat közelebb hozzuk a futball világához, és így a Rákóczihoz is.