Hazai pályán ismét csak egy pontra futotta a Rákóczi erejéből a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában. Csapatunk kiesési rangadón fogadta a Paksot, de nem született gól a találkozón. Sárga lapból azonban volt bőven#!# Fábián játékvezető tíz alkalommal mutatta fel a kártyát a szabálytalankodó játékosoknak. 

Gyászszünettel kezdődött a találkozó. A megjelentek az 52 éves korában elhunyt Szigeti Csabára emlékeztek, aki játékosként a Rákócziban is szerepelt, edzőként pedig több somogyi alsóbb osztályú együttes kispadján ült.
A hatpontos kiesési rangadón nehezen lendültek játékba a csapatok; a küzdő felek mintha tartottak volna egymástól#!# sokáig csak eseménytelen mezőnyjáték folyt a gyepen. A 24. percben Kecskés 24 méteres lövése kerülte el a kapu bal felső sarkát. Három perccel később Simon A. készítette le a labdát Szabó Jánosnak, aki a tizenhatos bal oldali csücskétől lőtt a kapu mellé, A 33. percben Windecker 30 méteres lövése után védett Antal, két percre rá pedig Kovács Olivér lőtt 19 méterről fölé. A 38. percben Firtulescu ívelt középre, az érkező Kink elől csak az utolsó pillanatban mentettek a védők. Kink szöglete után Mbemba fejelt 8 méterről, Molnár könnyedén fogta meg a labdát.

A második félidő nagy paksi helyzettel indult. Az 51. percben, hazai védelmi hiba után Kecskés lőtt balról, 15 méterről a kilépő Antal kapusba. Két percre rá megint Kecskés volt a főszereplő, de 20 méterről leadott lövése fölé szállt. A 75. percben Windecker 15 méteres lövését hárította a hórihorgas kaposvári hálóőr. A 87. percben Könyves tört egyedül kapura, de 14 méteres lövését Antal védte. A kipattanóra Báló csapott le, de azt a lövést is fogta a kapus. A végén a hevesen reklamáló tolnai edzőt, Csertői Aurélt a lelátóra küldte a bíró, a 90. percben pedig Windecker 8 méteres fejesét fogta Antal.
Újabb döntetlen, újabb csalódás. 
Kaposvári Rákóczi FC – MVM Paksi FC 0-0
Kaposvár, 1200 néző. V.#!# Fábián
Rákóczi FC#!# Antal  – Okuka, Mbemba, Badis (Issaga, 71.), Mulemo – Kovács O. (Florean, 37.), Coroian – Firtulescu Kink, Balázs B. – Murai (Haruna, 55.). Vezetőedző#!# Selymes Tibor.
Paks#!# Molnár – Hefler, Fiola, Horváth G., Szabó J. – Windecker, Kecskés (Bori, 60.) – Bartha, Tóth B., Délczeg (Könyves, 63.) – Simon A. (Báló, 83.). Vezetőedző#!# Csertői Aurél.
Sárga lap#!# Firtulescu (16.), Coroian (49.), Okuka (79.), Florean (92.), illetve Kecskés (19.), Délczeg (48.), Szabó J (67.), Fiola (74.), Tóth B. (77.), Könyves (78.)