Az OTP Bank Liga NB I. 27. fordulójának nyitómérkőzésén Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban lép pályára csapatunk. A pénteken 20.00 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

 

Az előző heti kormányrendelet értelmében már szurkolók előtt is megrendezhetőek a labdarúgó-mérkőzések, ezalól pedig a péntek esti összecsapás sem lesz kivétel. A debreceni klub kéri, hogy mindenki tartsa szem előtt az alábbi egészségügyi előírásokat:

A nézők minden negyedik széken foglalhatnak helyet, és nem ülhetnek közvetlenül egymás mögött, így biztosítva a másfél méteres védőtávolságot. Ezt a pénztáraknál, a beléptetéskor, a büféknél és a stadion egész területén be kell tartani. Ezen kívül ajánlott a maszk viselése, és a kihelyezett kézfertőtlenítők rendszeres és alapos használata.

 

Szurkolóink a már jól megszokott módon online is megválthatják a belépőket a DVSC elleni bajnokira az alábbi linken keresztül:

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57003578/DVSC—Kaposvari-Rakoczi-FC

A korlátozások miatt szurkolóink számára 161 darab jegy áll rendelkezésre a D4-es vendégszektorban. A belépők elővételben egységesen 1000 forintba kerülnek. A jegyvásárláshoz nem szükséges sem szurkolói kártya, sem regisztráció.

A mérkőzés napján Nagyerdei Stadion vendégpénztárában (amely a találkozó előtt négy órával nyit ki) is lehet jegyet vásárolni. A belépők ekkor egységesen 1200 forintba kerülnek.

Kérünk mindenkit, hogy online vásárolja meg jegyét a sorban állás elkerülése miatt!

A Nagyerdei Stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt, azaz 19 órakor nyitnak ki. Szurkolóink parkolása a Nagyerdei körút felől megközelíthető szervízúton, valamint a stadion környező utcáiban lehetséges.