Az edzőváltáson átesett Kisvárda Master Good otthonában lép pályára csapatunk az OTP Bank Liga NB I. huszadik fordulójában. A hazaiak a tizedik, míg együttesünk a tizenkettedik helyről várja a bajnokit.

Mint arról az Ellenfél-lesen rovatunkban beszámoltunk, a kisvárdai együttesnél edzőváltás történt a héten, így a szombati bajnokin már Bódog Tamás irányítja a tabella tizedik helyén álló gárdát.

– Egy edzőváltás után mindenki meg akarja majd mutatni, hogy a kezdőben a helye – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk edzője. – A Kisvárda nem azért váltott edzőt, mert Dajka Lászlóval probléma lett volna, hiszen köztudott volt, hogy ő csak télig irányítja majd a csapatot.

Labdarúgóinknak így ezzel a plusz motivációval is meg kell majd küzdenie, valamint azzal, hogy újra egy igen hosszú és fárasztó út után lépnek pályára, még úgy is, hogy csapatunk már pénteken megérkezett Kisvárdára.

– Sokat utazunk, ez pedig elég fárasztó – mondta Waltner Róbert. – A játékosok több ezer kilométert tettek már meg és a lábukban is több száz kilométer van már. Egy hosszú út közben mindig nagyon várjuk már, hogy megérkezzünk, de ezzel a többi csapat is így van. kisvárdaiak is elutaztak Kaposvárra, sőt nyerni is tudtak. Nekünk sem kifogásokat kell keresnünk, hanem soha nem szabad feladnunk és mindent meg kell tennünk a győzelemért. Játékosként, amikor például Debrecenbe utaznunk, mindig azt mondtam a csapattársaimnak, hogy mindenképp nyerni kell, mivel amúgy is hosszú az út hazafelé, főleg, ha kikapunk. Így ezúttal sem mindegy, hogy milyen hangulatba telik a hazafelé vezető hét órás út. Lehajtott fejjel, szomorúan megyünk vissza, vagy önbizalmat szerezve, jó hangulatban beszélgetve. Bízunk benne, hogy az utóbbi történik.