Továbbra is vezeti a tabellát a Kaposvári Rákóczi NB III-as együttese. Barna László tanítványai legutóbb hazai pályán 5-0 arányban győzték le a Bölcske együttesét. A sok fiatal hétről hétre motiváltan lép pályára, így és a játékosok amondóak, szeretnék megnyerni a bajnokságot. Kedden 14 órától újabb nagy feladat vár a ligacsapatra#!# a Magyar Kupában, a 16 közé jutásért az NB II-es Gyirmóttal meccselnek.

Hetek óta kiválóan teljesít a Kaposvári Rákóczi NB III-as csapata. Barna László vezetésével egyre ütőképesebb együttes kovácsolódik, és a fiatalok rendszeres játéklehetősége az NB I-es csapatnál is kamatozhat. Legutóbb a Bölcske gárdája érkezett Kaposvárra, és a masszív vendégek ellen az első félidőben Bőle fejesével szereztek vezetést a zöld-fehérek. A szünet után beindult a kaposvári henger. Betalált Katona György is, Haruna duplázott, végül Horváth Tamás büntetője tett pontot a mérkőzés végére, kiütéssel, 5-0-ra nyertek Barnáék. A tapasztalatok azt mutatják#!# a csapatban egészséges szemlélet uralkodik, senki nem tekinti visszalépésnek a harmadik osztályt, így a motivációval nincs probléma.
A kaposváriak továbbra is vezetik a tabellát, így az őszi idény vége felé felmerülhet majd a kérdés, vállalja-e a klub a második vonalat, ha úgy alakul. Most azonban még egyelőre az a feladat, hogy a hátralévő meccseken se csökkenjen a fordulatszám.

Kedden 14 órától pedig a Magyar Kupában is bizonyíthat a társaság#!# a 16 közé jutásért az NB II-es Gyirmót lesz az ellenfél, a legfrissebb hírek szerint az időjárás miatt a stadion mögötti edzőpályán. A győriek az előző körben az ajkaiakat búcsúztatták büntetőkkel, a Rákóczi II. pedig emlékezetes csata végén az élvonalbeli ZTE gárdáját ütötte el a toábbjutástól. A Gyirmót tíz forduló után a második helyen áll a nyugati csoport tabelláján, az eddigi mérlege hét győzelem és három vereség.

A kaposváriak bizakodnak#!# a Zalaegerszeg ellen sikerült a bravúr, miért ne folytatódhatna itt is a sikersorozat…