Az NB I-es utánpótlás bajnokságban szereplő kaposvári alakulatok közül egyedüliként Petrók Viktor U13-as együttese tudott győzni a hétvégi fordulóban. Az NB II-es Rákóczi csapatoknak jobban kijött lépés, ők két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zártak.

NB I

U19 Rákóczi-MTK Budapest 3-7 (2-1)
Rákóczi#!# Szűcs-Vadas, Kuckó, Lovász, Pántics, Bodrogi, Czonev, Iván, Major, Kulcsár, Páger. Csere#!# Ferenczi, Nagy, Ferencz, Göblyös, Pázmándi, Bálint, Házi. Edző#!# Major Gábor
Gólszerzők#!# Czonev, Pántics, Iván.
Az első félidőben szép támadásokból ért el gólokat a Rákóczi, és 2-0-s vezetése után még csak arra sem mutatkozott semmi jel, hogy betaláljon a vendég MTK. Az első vendég gól aztán meghozta a kék-fehérek játékkedvét, és a második félidő elején pillanatok alatt fordítottak és súlyos vereséget mértek az addigra hitüket vesztő kaposváriakra.
Major Gábor#!# Az utóbbi mérkőzéseken rendszeresen romboljuk azt, amit hosszú évek alatt közösen felépítettünk. Ennek megálljt kell parancsolni, ami meg is fog történni!

U17 Rákóczi-MTK Budapest 1-2 (1-0)
Rákóczi#!# Sztropkó, Böjte, Páger, Garai, Vaszilkó, Mikola, Kirchner, Bank, Kiss A., Horváth Á., Mester. Csere#!# Németh P., Bogdán, Pető. Edző#!# Richter Sándor
Gólszerző#!# Kirchner.
De-ja-vu érzésem volt a meccs után, mert ugyanúgy jártunk, mint legutóbb itthon a Videoton ellen#!# vezettünk, nem játszottunk rosszul, de nem nyertünk. Akkor tudunk előrelépni, ha ezeket a meccseket hozzuk.
Richter Sándor#!# Játékosaim minden maguktól telhetőt megtettek, azonban még a szerencse is elpártolt tőlünk. Kicsit unalmas már, hogy minden csapattal partiban vagyunk, jó meccset játszunk és mégsem tudunk nyerni.

U15 REAC-Rákóczi 3-0 (1-0)
Rákóczi#!# Bódis-Törzsök, Rafael, Nagy Á., Vörös, Bene, Hampuk, Mayer, Csáki, Kovács A., Kiss G. Csere#!# Kelemen, Házi Á., Vadász. Edző#!# Bőzsöny János
Az osztályhoz méltatlan körülmények között – egy játékvezetővel lejátszott mérkőzésen – a győzelmet jobban akaró csapat nyert.
Bőzsöny János#!# Keretünknek több mint fel hiányzott betegségek miatt, és a mai napon ez játékban és eredményben is megmutatkozott.

U13 REAC-Rákóczi 1-5 (0-2)
Rákóczi#!# Borsi-Csendes, Gulyás, Vig, Proszenyák, Prukner, Nagy K., Nagy L., Richter, Vörös, Grabarics. Csere#!# Kis G., Perák. Edző#!# Petrók Viktor
Gólszerzők#!# Grabarics 2, Nagy K., Vörös, Richter.
A mérkőzés elejétől fogva a Kaposvári Rákóczi irányította a találkozót, s a végére jó játékkal, nagy különbségű győzelmet aratott.
Petrók Viktor#!# A jó eredményeket felvonultató hazaiak ellen a Rákóczi átgondoltan, jól és főleg eredményesen játszott.

NB II

U18 Rákóczi-Baja U19 2-2 (1-1)
Rákóczi#!# Vass Z.-Harsányi, Peszt, Fehér, Bakos, Házi, Nagy G., Pajor G., Laczkó, Balogh B., Kasza. Csere#!# Pajor P., Böröczky, Völgyi. Edző#!# Miovecz Zoltán
Gólszerzők#!# Nagy G., Böröczky.
Jó iramú mérkőzést hozott a két együttes összecsapása. Az első félidő elején rögtön megszerezte a vezetést a Rákóczi, ám pár perccel a játékrész vége előtt egyenlítettek a vendégek. Fordulás után támadólag léptek fel a hazaiak is ismét sikerült előnyt kovácsolniuk, ám bajaiak ismét betaláltak, így meg kellett elégednie a két csapatnak a döntetlennel.

U16 Rákóczi-Baja U17 1-2 (1-1)
Rákóczi#!# Tóth D.-Dobos, Kolumbán, Darabos, Korona, Andermann, Nádori, Lőrincz, Kuti, Pallósi, Orosz. Csere#!# Szerelem, Kovács G. Edző#!# Horváth Zoltán
Gólszerző#!# Orosz.
Az első félidőben a labdát többet birtokló hazai csapat két védelmi hiba után gólt kapott, amire csak eggyel tudott válaszolni, a második játékrész már hiába támadta végig a Rákóczi, nem siukerült a kapuba találnia.
Horváth Zoltán#!# Azokat a hibákat, amiket hátul vétettünk, azt az ellenfél kihasználta, a mi lehetőségeink pedig kimaradtak. Hiába támadtuk végig a második félidőt, az már csak erőlködés volt.

U14 Rákóczi-Paks 5-0 (2-0)
Rákóczi#!# Bódis-Sebestyén, Kiss Bálint, Kozics, Göttlinger, Neubauer, Kiss Bence, Cser, Mátyás, Pfaff, Kovács B. Csere#!# Dobos, Czebei. Edző#!# Gáspár András
Gólszerzők#!# Neubauer 3, Kozics 2.
A mai mérkőzésen végre minden összejött, jó játék, pozitív hozzáállás, alázat, és a legfontosabb#!# a gólhelyzetek kihasználása.
Gáspár András#!# Gratulálok a csapatnak, és bízom benne, hogy a következő fordulókban a füves talajú hasonló eredményt tudunk produkálni.

U12 Rákóczi-Paks 4-1 (2-0)
Rákóczi#!# Ignác-Hujbert, Cser M., Keszthelyi, Nagy M., Bodó, Horváth F., Király, Ozorai S., Ozorai B., Vajda. Csere#!# Loján, Lotti, Horváth M., Huber, Perák. Edző#!# Konrád László
Gólszerzők#!# Ozorai B. 2, Vajda, Király.