Csapatunk 25 éves, saját nevelésű védője, Vadas Zalán eddigi pályafutása során már több klubban is futballozott. Megfordult a BKV Előre, a Sopron és a Szentlőrinc együttesében is, de állítása szerint Kaposváron érzi magát a legjobban. Zalán az előttünk álló évadban is szeretne alapember lenni az NB III-as küzdelmek során. 

– A felkészülés nagyon fárasztó volt – kezdte a beszélgetést a játékos. – Napi két edzés plusz heti két edzőmeccs, és a meleg se könnyítette meg a dolgunkat. Mindenki a maximumot adta a felkészülés során, bízunk az elvégzett munkában, és reméljük, az eredmény majd igazol minket. Jól tudjuk, hogy ez a szezon már nem olyan lesz, mint amilyen az előző volt; itt minden egyes pontért meg kell majd küzdenünk. Az ellenfelek nem fognak beállni a tizenhatosukra védekezni, hanem ők is próbálnak majd taktikusan és gólratörően játszani!
– Mire számítasz a Győr elleni szezonnyitón?
– Egy jó iramú, élvezhető mérkőzésre. Ismerünk jó pár játékost a szombati vendégünk keretéből, megpróbálunk a lehető legjobban felkészülni belőlük, és kellő alázattal, akarattal nagy esélyünk lehet ezen a meccsen.
– Mit vársz magadtól az előttünk álló évadban?
– Higgadt, magabiztos játékot. Biztos pont szeretnék lenni a védelemben, és segíteni szeretném társaimat az előre játékban. Mindent elkövetek majd annak érdekében, hogy stabil tagja legyek a csapatnak.