Zsók József hajrája ismét három pontot ért a Rákóczinak. A kaposvári futballcsapat középső védője az ősszel a Pápa ellen fejelt gólt a 92. percben, szerdán este pedig a Ferencváros védelmét mattolta egy perccel a rendes játékidő vége előtt. Sisa Tibor legénysége az újabb bravúros sikernek köszönhetően a harmadik helyről várja a folytatást, és szombaton a Budapest Honvéd otthonában folytatja szereplését. 

 – Jawad beadta a szögletet, Grúz Tomi nagyon szépen lefejelte, én belekaptam, nem tudta megfogni a Haber, a kipattanót pedig már csak be kellett helyeznem az üres kapuba.
Zsók József tolmácsolásában, elmondva ennyi, az élmény viszont felejthetetlen. Ezzel a góllal győzte le 2-1-re a Rákóczi a Ferencvárost a labdarúgó NB I. 25. fordulójának rangadóján. A kaposváriak újra felkapaszkodtak a dobogóra, és most már nem titkolják#!# szeretnék megőrizni előkelő helyezésüket a tabellán.  
„Nagyon nehéz, nagyon küzdelmes meccs volt. Nem játszottunk jól, de akkor is eredményesek tudtunk lenni, ez jó, ez nagyon kellett nekünk.” – mondta Oláh Lóránt, aki a Rákóczi első gólját szerezte.  
A somogyiak a Fradi ellen is végig bíztak a három pont megszerzésében. 
„Mindenképpen gondoltunk rá, kielemeztük őket, tudtuk, mit akarunk játszani. Az első félidő nagy taktikai csata volt, a gól jót tett a mérkőzésnek.” – tette hozzá Zsók.  
A Rákóczi öt fordulóval a bajnokság vége előtt a harmadik helyen áll. Igen szoros az élmezőny, így minden megszerzett vagy éppen elhullajtott pontnak nagy a jelentősége. Nincs sok idő a pihenésre#!# a fiúk szombaton a Honvéd otthonában folytatják szereplésüket. A két csapat az ősszel 0-0-s döntetlent játszott egymással. 
„A Honvéd egy stabil csapat, az utóbbi négy meccsből hármat megnyert, de nekünk is jól kell teljesíteni, ah el akarjuk érni a céljainkat. Nyernünk kell idegenben is. Több játékos sérült volt, nem csinálta végig a felkészülést. Nehéz a szerda-szombat, ha sérülésből jövünk vissza. Nincs sok időnk pihenni, jöhet a következő feladat” – mondta Oláh Lóránt.  
A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a kispesti Bozsik-stadionban.