A Ceglédi VSE otthonában lép pályára együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 24. fordulójában. A vasárnap 14 órakor kezdődő találkozót Bogár Gergő vezeti majd, míg segítői Punyi Gyula és Márkus Péter lesznek.

Az előző fordulóban megszakadt együttesünk hosszú, tavaly augusztus óta tartó hazai veretlenségi sorozata. Bár egy szép szériát hagyott maga mögött csapatunk, miután kikapott Budaörstől, de ennek ellenére is együttesünk neve mellett szerepel a legkevesebb vereség a másodosztályban. Waltner Róbert irányításával továbbra is a harmadik helyen áll a csapat, s ami szintén fontos, hogy az előttünk álló két csapat, a ZTE és a Gyirmót továbbra is lőtávolban maradt.
A másodosztályban az előző fordulót megelőzően csupán két alkalommal hagyta el vesztesen a játékteret a Rákóczi. Az elsőt egy tizenhárom, míg a másodikat egy hét bajnoki mérkőzéses át tartó veretlenségi sorozat követte. Bízunk benne, hogy Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője ezúttal is felrázza a társaságot és hasonló sikerekben lesz része az együttesnek és a szurkolóknak.

Megpróbálunk minél jobban szerepelni a bajnokságban – mondta Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – A Budaörs elleni meccsben is voltak pozitívumok, azonban sokkal több volt a negatívum annál, mint amit eddig megszokhattunk. Próbáljuk kijavítani a hibákat, remélem, hogy ez sikerül, és úgy várjuk majd a Zalaegerszeget, hogy három pontra, vagy, ha botlanak, még közelebb leszünk hozzájuk.
Ősszel, a Rákóczi-stadionban Szakály Attila és Nagy Richárd találatával vertük a Ceglédet, amely nem kezdte jól az idei évet, hiszen a Békéscsabától és a Nyíregyházától is kikapott szenvedett, így már zsinórban három vereségnél jár. A Pest megyeiek ennek is köszönhetően csak eggyel több győzelmük miatt előzik meg a már kieső helyen álló Balmazújváros csapatát.

Abból nem lehet kiindulni, hogy két meccsen kaptak nyolc gólt – mondta a soron következő ellenfélről Waltner Róbert. – A Tiszakécske is így kezdte a bajnokságot, aztán elindultak felfelé. Idegenben soha nem könnyű nyerni, de remélem, sikerül őket megverni. Jobb csapatunk van, azonban ezt apályán is be kell bizonyítani. A védekezésre biztos, hogy odafigyelnek majd, hiszen sok gólt kaptak az elmúlt két mérkőzésen, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy elhozzuk a három pontot.

A Ceglédi VSE tájékoztatása szerint a vendég szurkolók 800 forintos jegyár ellenében tekinthetik meg a bajnoki mérkőzést. A ceglédi stadion vendég nézőtere egyszerre 60 fő befogadására alkalmas. A szurkolóink a Ceglédi Judo Központ épülete mellett található jegypénztárnál tudják megváltani belépőiket a mérkőzésre és ott is tudnak bejutni a vendég szektorba.