A MOL Fehérvár FC II. együttesét fogadja csapatunk az NB III. Nyugati csoportjának 32. fordulójában. A vasárnap 18 órakor kezdődő összecsapást a fehérváriak a tizenkettedik míg labdarúgóink a kilencedik helyről várják.

 

Jó szériából várja a vasárnap 18 órakor kezdődő bajnokit együttesünk, amely a legutóbbi négy mérkőzéséből hármat is megnyert, míg a legutóbbi hazain pontot szerzett az akkor még listavezető BVSC-Zugló ellen.

– A csapategységnek, a koncentrációnak, illetve annak köszönhetjük ezt a remek sorozatot, hogy ki tudjuk vinni a pályára azokat a dolgokat, melyeket egész héten gyakorolunk – mondta Kondor Kristóf, csapatunk támadója. – Úgy érzem, az egész csapat jó formában van, de ezért meg is dolgozunk. Hazai pályán pedig nem lehet más célunk, mint a három pont otthon tartása.

A győzelemmel labdarúgóink visszavághatnak az igen fájó székesfehérvári vereségért, ahol a 94. percben befújt büntetővel maradt alul együttesünk.

– Mindig bosszantó kikapni, főleg az utolsó pillanatokban, de bízom benne, hogy az a munka, amit beleteszünk hétről-hétre az edzésekbe az vasárnap kifizetődik majd a pályán – tette hozzá Kondor Kristóf, az elmúlt bajnokin kiharcolt egy büntetőt, azt megelőzően pedig pontot érő gólt fejelt a BVSC kapujába.

 

A mérkőzést – melyet ezúttal is élőben közvetít a Kapos TV – Molnár Réka vezeti majd, a két segítője pedig Szabó Dániel és Bencze András lesz.