Vasárnap 14 órakor az FC Dunaföldvár csapatát fogadjuk a Rákóczi Stadionban az NB III. Dél-Nyugati csoport 19. fordulójában.

A remekül sikerült tavaszi rajt után hazai pályán is bemutatkozik csapatunk, amely a tabella negyedik helyén álló FC Dunaföldvárt fogadja. A tolnaiak ellen egy nehéz sorozat kezdődik, ugyanis ezt követően a harmadik helyen álló Nagykanizsához utazunk, majd a mögöttünk álló Paks második csapatát fogadjuk.
– Jó mérkőzést játszottunk Gárdonyban, első tétmeccsnek tökéletes volt, hiszen nagyszerűen működött minden a pályán és remek volt az összhang a csapaton belül – mondta Harsányi Dániel, csapatunk belső védője, aki duplázott a zöld-fehérek által hat-egyre megnyert tavasznyitón. – Fontos volt számunkra a sikeres rajt, hiszen szeretnénk minél jobban szerepelni a tavaszi szezonban, mely során megcélozzuk a dobogót. Ehhez két fontos mérkőzés következik. Magabiztosan készülünk a Dunaföldvár elleni meccsre, melyen úgy gondolom, sokat támadunk majd és több gólt is szerzünk, így és egy jó védekezéssel pedig megnyerhetjük ezt a nehéz találkozót. Szeretnénk élvezhető, jó játékkal megörvendeztetni a szurkolóinkat.