Ezen a hétvégén az idei utolsó fordulót rendezik a Merkantil Bank Ligában. A 21. játéknapon csapatunk a Kazincbarcika SC együttesét fogadja a Rákóczi-stadionban vasárnap 13 órakor.

Remek helyről és előjelekkel várja a vasárnapi találkozót együttesünk, amely az elmúlt héten legyőzte az addig még listavezető Gyirmót FC Győr csapatát, pár nappal korábban pedig kiejtette a Magyar Kupából a címvédő Újpest FC gárdáját. Az idei év utolsó bajnoki mérkőzésén a tabella nyolcadik helyén álló Kazincbarcika SC csapatát fogadjuk a Rákóczi-stadionban. Együttesünk az észak-magyarországiak ellen tovább folytatná a remek, öt bajnoki óta tartó veretlenségi sorozatát.
– Szeretnénk győzelemmel elköszönni a szurkolóinktól és az évtől – mondta Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője. – A csapat extra nyújtott az őszi szezonban, ha sikerülne megnyerni az utolsó mérkőzést, akkor megkoronáznánk az idei évünket.
Az Gyirmót ellen megnyert rangadón Rajczi Péter és Hadaró Valentin is begyűjtötte ötödik sárga lapját, így ők nem léphetnek pályára a Kazincbarcika SC ellen. A vendégek részéről pedig Fila Károly szintén eltiltás miatt kénytelen kihagyni az év utolsó találkozóját.
A vasárnap 13 órakor kezdődő mérkőzést Kovács Gergely vezeti majd, míg segítői Huszár Balázs és Király Krisztián lesznek.
A második fordulóban már megmérkőzött egymással a két csapat. Akkor együttesünk már két góllal is vezetett a Kazincbarcika ellen, azonban az utolsó percekben egy tizenegyessel egy pontot otthon tartottak a barcikaiak.