Az éllovas Vasas FC ellen lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnoki más-más szempontból fontos a felek számára.

 

A másodosztályú bajnokság hajrájába lépve már minden mérkőzés kiemelten fontos csapatunk számára, amely a tizenhetedik helyről várja a listavezető Vasas elleni összecsapást.

– Amióta a csapatnál vagyok a legjobb játékunkat pont a Vasas ellen nyújtottuk – mondta Várhidi Péter, csapatunk vezetőedzője. – Az egy nagyon kiélezett, egygólos mérkőzés volt, amelyet a Vasas megérdemelten nyert meg, de egyenrangú ellenfelek voltunk. A Gyirmót után ismét egy olyan csapattal találkozunk hazai pályán, amelyik játssza a futballt, így játékban nagyobbak a lehetőségek. Ezt persze óvatosan mondom, mivel a Gyirmót ellen hatvan percig nem voltunk rosszuk, de az egyéni hibák gyorsan eldöntötték a meccset. Ezúttal egy kicsit más jellegű mérkőzést várok. Verebes Józsefet idézve: egyszer valaki beleszalad a késbe. Lehet, hogy nem a Vasas lesz az, bár végre nekünk lehetne szerencsénk. Eddig mindig közbejött valami: rossz forma, egyéni hibák, legutóbb pedig a játékvezető nyúlt bele erőteljesen a mérkőzésbe. Remélem, hogy most már nekünk lesz szerencsénk, hiszen az eltiltások és a sérülések miatt hat meghatározó játékos is kiesett. Nem vitás, hogy vannak gondjaink, amik az egész tavasz során elkísérnek minket.

A Vasas elleni bravúrhoz elengedhetetlen, hogy gólt, gólokat szerezzen csapatunk, amely az utóbbi időben nem volt jellemző.

– Az, hogy egy csapat mennyire gólerős a támadószellemű játékosokon múlik – tette hozzá Várhidi Péter. – Számunkra ez egy fór volt, hogy előre játékban voltak meghatározó embereink, akik közül sajnos többen kiestek.

A Vasas FC elleni zárt kapus mérkőzést a szokásoknak megfelelően a Kapos TV közvetíti majd a YouTube csatornáján. A vasárnap 17 órakor előtt pár perccel induló közvetítés ide kattintva érhető el.