Az OTP Bank Liga NB I. tizedik játéknapján a Budapest Honvéd vendége lesz együttesünk. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozónak az Új Hidegkuti Nándor Stadion ad majd otthont.

 

Újra egy nehéz idegenbeli fellépés vár csapatunkra, hiszen az előző bajnoki kiírás negyedik helyezettje, a Budapest Honvéd ellen kell bizonyítania csapatunknak. A kispestiek bár nem kezdték jól a szezont, de az utóbbi hetekben magukra találtak, s elindultak felfele a tabellán. A volt válogatott labdarúgókkal és minőségi légiósokkal teletűzdelt Honvéd az utóbbi három meccsen nem talált legyőzőre, s fellépett a nyolcadik helyre.

– Egy feljutó csapatnak mindig nehéz az új bajnokság, most sem vár ránk könnyű mérkőzés, de természetesen nem feltartott kézzel megyünk – nyilatkozta Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Az segítene a helyzetünkön, ha az ellenfél nem ellenünk szerezné meg az év gólját és az adódó helyzetekből be tudnák találni. Fontos, hogy a fordulópontokból jól jöjjünk ki, remélem ez sikerülni fog, s a szerencse is mellénk áll. A Honvédnak minőségi játékosai vannak a védelemük nem igazán változott a bajnokságot nyerő csapathoz képest. Sőt, Vadócz Krisztián leigazolásával erősödött is. A támadósorban pedig ott van Davide Lanzafame, kétszeres gólkirály, valamint a Bundesligát is megjárt Anis Ben-Hatira. A kispadról pedig be tud szállni a Liverpoolban is játszó David N’Gog, vagy a Fradiban is megfordult Amadou Moutari.

A másodosztályból feljutó együttesünkre tehát ezúttal sem vár könnyű mérkőzés, de az eddig mutatott nagyszerű hozzáállással, százhúsz százalékot nyújtva lehet keresni valónk a Honvéd ellen is.