Vasárnap 14.00 órakor a tabella harmadik helyén álló FC Nagykanizsa otthonában, az Olajbányász Stadionban lép pályára felnőtt csapatunk az NB III. Dél-Nyugati csoportjának huszadik fordulójában.

Az FC Dunaföldvár után egy újabb hatpontos rangadó vár labdarúgóinkra, akiknek a négy-nullás siker nagy löketet adott.
– A felkészülés alatt mutatott játékunk, illetve az első tavaszi bajnoki mérkőzés sikere megerősített minket abban, hogy kellő önbizalommal és fegyelmezett játékkal minden mérkőzésen a három pontért harcolhatunk – mondta Horváth Fábián, csapatunk kapusa, aki hozzátette: felkészültünk a Dunaföldvár játékából, nagyjából tudtuk mire számítsunk. Nagy löketet adott a 4–0-ás siker a folytatásra.
Az elmúlt két mérkőzésen aratott fölényes győzelem hitet ad a csapatnak az FC Nagykanizsa elleni rangadó előtt, amelyen egy győzelem esetén pontszámban utolérhetnénk a zalai riválisunkat.
– Nagyon jó a hangulat az öltözőben – tette hozzá Horváth Fábián. – Szeretnénk ezt a pozitív, sok lőtt gólos sorozatot tovább vinni és Nagykanizsáról is elhozni a három pontot. Úgy gondolom, hogy az elmúlt két bajnoki mérkőzés miatt kellő önbizalommal és optimizmussal várhatjuk a vasárnapi összecsapást. Nem számítok könnyű mérkőzésre. A Nagykanizsa komoly célokkal vágott neki a szezonnak, a csapatuk magja már régóta együtt van. Egy összeszokott, tudatos csapattal fogunk találkozni. Ugyanakkor szeretnénk a saját játékunkat játszani és igyekezni fogunk, hogy a mi akaratunk érvényesüljön a mérkőzés folyamán.
Az FC Nagykanizsa ellen is ugyanolyan gólratörő játékkal rukkolnánk elő, mint az előző két mérkőzésen, melyek során azt is ki kell emelni, hogy csak egy gólt kaptunk.
– Nagyon örülök a csapat sok rúgott góljának és ebből a lendületből a jövőben sem szeretnénk visszavenni – Horváth Fábián. – Egy kapus számára mindig jó érzés, amikor kapott gól nélkül hoz le egy mérkőzést, számomra mindig ez a cél. Úgy gondolom, hogy én ezzel tudok a legtöbbet hozzátenni a csapat sikeréhez. Élni szeretnék Székely Tibor vezetőedző belém vetett bizalmával és minél jobb teljesítményemmel meghálálni ezt neki és az egész csapatnak. Egy új edzővel általában a játék képe is változik. Reméljük, hogy megmarad ez a magabiztos és lendületes játék és ezáltal még több nézőt tudunk kicsalogatni a mérkőzésekre. Természetesen szeretnénk minél magasabb pozícióban végezni az év végére.