Vasárnap este 19 órakor, az NB III. Nyugati csoportjának kilencedik játéknapján a tabella utolsó helyén álló Tarr Andráshida SC együttesét fogadja csapatunk a Rákóczi Stadionban.

 

A bajnokságban eddig legtöbb gólt kapó (szám szerint: 24) Tarr Andráshida SC ellen szakítaná meg rossz sorozatát csapatunk, amely a tizennyolcadik pozícióból vág neki a vasárnap este 19 órakor kezdődő összecsapásnak.

– Eddig sajnos nem úgy jött ki a lépés, ahogy szerettük volna, pedig a helyzeteink megvoltak, főleg a Balatonfüred ellen – fogalmazott Zólyomi Dávid, csapatunk játékosa. – Az elmúlt napokban sokat dolgoztunk azon, hogy javítsunk a helyzetkihasználásunkon. Úgy érzem, hogy a sok munkának lesz eredménye, így a következő meccs egy vízválasztó lesz találkozó lesz számunkra.

A húsz esztendős Zólyomi Dávid az előző szezon második felében csatlakozott csapatunkhoz, amelyben eddig 12 alkalommal kapott lehetőséget kezdőként, köztük a legutóbbi, Balatonfüred elleni összecsapáson, amelyen jó teljesítményt nyújtott.

– Szerencsére sikerült visszakerülnöm a kezdőcsapatba és a formámat is kezdem visszanyerni – tette hozzá a középpályás. – Ezt szeretné megtartani, sőt minél jobbá válni, ezzel segítve a csapatot.