A tabella utolsó helyén álló Szekszárdi UFC-t fogadjuk az NB III. Dél-Nyugati csoportjának hetedik fordulójában.

 

Az első idegenbeli siker után az első hazai a cél az eddig nyeretlen Szekszárdi UFC ellen, amely hat forduló során csupán egy pontot szerzett, azonban most új, megbízott edzővel érkeznek Kaposvárra, ami biztosan feltüzeli a játékosokat.

– Szót ejtettünk az edzőváltásról, illetve arról, hogy biztos változni fog a Szekszárd taktikája – mondta Harsányi Dániel, csapatunk védője. – Ennél azonban több szó esett a saját játékunkról, arról, hogy mi mit szeretnénk nyújtani a pályán.

Bár öt bajnoki óta tart a veretlenségi sorozatunk, de ebből csak egyet nyertünk meg, a legutóbbit, ami biztos, hogy ad egy lendületet a csapatnak.

– A hangulatra eddig sem lehetett panasz, de ez a győzelem magabiztosabbá tette a csapatot, remek volt a kedvünk a meccs után és a hazafelé a buszon is – folytatta a belső védő. – Várjuk, hogy a hétvégén újra nyerni tudjunk, de nem szabad lebecsülni az ellenfelet, hiszen ebben a bajnokságban bárki megverhet bárkit. A célunk viszont minden mérkőzésen a győzelem, bárki ellen is játszunk.

Az előző fordulóban, a Paks II. otthonában újra a pályán lehetett fiatal belső védőnk, Harsányi Dániel, aki még a felkészülési időszakban szenvedett súlyos sérülést, ami már a múlté.

– Nem foglalkoztam a sérüléssel, nem volt bennem félsz, inkább örültem, hogy újra a pályán lehetek – mondta Harsányi Dániel. – Már alig vártam ezt, főleg, mikor a lelátóról néztem, milyen jól játszanak a társaim. Szerettem volna köztük lenni és hozzátenni valamit a csapat sikeréhez. Nehéz volt-e kívülről nézni? Igen is, meg nem is. A csapat hajtott, együtt volt, de az eredmények nem igazán jöttek. Nem volt rossz érzés kívülről nézni, de jobban élveztem volna, ha a pályán vagyok, de nem azért sikerült nyernünk Pakson, mert visszatértem – tette hozzá nevetve. Mindenki sokat tett érte, a társaim egytől-egyik sokat dolgoztak és Isten is velünk volt.