Hazai pályán folytatta csapatunk bajnoki szereplését az NB II. 12. fordulójában. Ellenfelünk a korábbi kaposváriakkal felálló Szeged volt, akik egy szép támadással el is döntötték a három pont sorsát. Sorozatban ez volt a harmadik hazai vereségünk.

Mindenszentekre, valamint a héten fiatalon elhunyt röplabdázó Lábas Juditra emlékezve egyperces néma csenddel kezdődött a találkozó. Csendesen kezdődött a mérkőzés is, amit a 11. percben egy szegedi helyzet tört meg. Germán adott be a szélről jó ütemben, Zelenyánszki tisztán lőhetett, de Lakatos még bele tudott vetődni a lövésbe az ötös sarkán. Nem sokkal késöbb jött az első Rákóczi helyzet is. Luka Dominic szokásához híven jól indult be a szélen, középre is passzolt amit Nagy Krisztián tovább tett Királynak, ő viszont a kilépő Belecanba lőtte a labdát. A 36. percben megszerezte a vezetést a Szeged. Fitos indította jó ütemben Germánt, aki Somodi mellett lőtt a bal felsőbe. 0-1. A 43. percben Zelenyánszki meg is duplázhatta volna az előnyüket, de hiába léphetett ki egyedül Oláh Lóránt passza után, csúnyán mellé lőtt 16 méterről.

A második félidő első lehetőségére a 72. percig várhattunk. Végül abból se lett semmi, mert Kozics 18 méteres szabadrúgása csúnyán a kapu fölé szállt. Öt perccel késöbb már komolyabb helyzetet láthattunk. A csereként beállt Kovács Tamás eresztett el egy szép lövést 18 méterről, de lövése sajnos a keresztlécen csattant.
Kaposvári Rákóczi FC – Szeged 2011 Grosics Akadémia 0-1 (0-1)
Kaposvár, 600 néző Vezette#!# Radványi
Rákóczi FC#!# Somodi– Földes, Bank (Karacs 70.), Lakatos, Hadaró – Albert, (Kovács T. 46.) Zsdrál – Király (Kozics 46.), Nagy, Dominic – Rajczi Vezetőedző#!# Márton Gábor 
Szeged 2011#!# Belecan – Szabó P., Markovics, Tóth B., Zabari – Oláh G. (Hegedűs E., 89.), Máté P. – Fitos L. (Kéri, 70.), Oláh L. (Farkas M., 80.), Zelenyánszky – Germán. Vezetőedző#!# Nyilas Elek 
Gólszerző#!# Germán (36.)
Sárga lap#!# Lakatos (85.), illetve Szabó P. (66.), Tóth B.( 71.), Oláh (79.)

Márton Gábor#!# – Nehéz bármit mondani, egyszerűen nincs szerencsénk. Egyetlen kapura tartó lövésből vezetést szerzett az ellenfél, de még az NB II-ben sem lenne szabad ilyen gólt kapnunk. Úgy kellett volna játszanunk, ahogy az utolsó huszonöt percben.
Nyilas Elek#!# – Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben látványosan és jól játszottunk. Úgy, ahogy elterveztük, meg is voltak a lehetőségeink, de a második félidei játékunk az első ellentétje volt, a győzelem ellenére többet vártam a csapattól.