A Ferencváros tartalékcsapataként is ismert Soroksár otthonában lép pályára a Rákóczi az NB II 13. fordulójában. A két együttes eddigi szereplése alapján egy abszolút három esélyes mérkőzésre számíthatnak a szurkolók.

Újabb hazai vereség után szeretnénk javítani a bajnoki szereplésen. Soroksárra végleg lezárnánk az elmúlt hetek balszerencsés mérkőzéseinek sorozatát.

A soroksáriak eddig két ponttal szereztek kevesebbet a mieinknél. Keretüket náluk is főként fiatalok alkotják, de egy korábbi német bajnok is pályára léphet ellenünk.
– Hasonló csapat, mint mi. Vannak fiatalok, és egy-két rutinosabb labdarúgó, gondolok itt Lisztes Krisztiánra. Bízom benne, hogy meg tudjuk őket verni, és ki tudjuk köszörülni a csorbát, amit a hétvégén ejtettünk. Sajnos, hadilábon állunk a szerencsével, de kicsit többet is kéne tenni ahhoz, hogy visszajöjjön ez a szerencse – nyilatkozta Rajczi Péter.

A soroksári együttes eddig hazai pályán két győzelmet és három vereséget számlál, a ZTE és a Balmazújváros ellen tudta megszerezni a három pontot. A találkozó szombaton 13 óra 30 perckor kezdődik.