A másodosztályú pontvadászat 10. fordulójában a Szolnokot fogadja a Rákóczi. A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik a stadionban.

A két korábbi NB I-es együttes összecsapása rangadónak ígérkezik. A Rákóczi 12 ponttal a nyolcadik helyen áll, a Szolnok pedig eddig 18 pontot gyűjtött, így a negyedik a tabellán.A két együttes legutóbbi kaposvári meccsét – emlékezetes körülmények között – 1-0-ra nyerte a Szolnok, most viszont minden szempontból másra számíthatunk. 

„Egy jó sorozattal ott lehetünk a tabella elején, két vereséggel viszont visszacsúszhatunk a középmezőnybe. Nagyon szoros az állás. Soros ellenfelünk nem kezdte jól a szezont, aztán elkapták a fonalat. Jól igazoltak, összeállt a csapatuk, de természetesen bízom a sikerben” – fogalmazott Márton Gábor vezetőedző.   
„Egy szervezett, jó csapat ellen lépünk pályára, és nagyon remélem, hogy megszerezzük a három pontot” – tette hozzá fiatal játékosunk, Hadaró Valentin.
„A Kaposvár ellen nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a hazaiak több rutinos játékossal rendelkeznek, illetve a fiataljaik is lendületesek, gyorsak. Több jó mérkőzésük is volt, amikor láttam őket, nagyon jól védekeztek, szervezetten játszottak. Biztos vagyok benne, hogy javítani szeretnének a legutóbbi két vereség miatt. Bízom benne, hogy ugyanolyan formában fogunk tudni játszani, mint azt tettük a legutóbbi mérkőzésen, ahol sok helyzetet dolgoztunk ki, s végül is itthon tudtuk tartani a három pontot” – nyilatkozta Kis Károly vezetőedző a szolnokiak honlapján.
A Tisza-parti együttesből sérülés miatt Racskó Roland és Tóth Bence hiányzik majd, az ex-kaposvári Zsolnai Róbert viszont kisfia születés után újra játékra jelentkezett.