A jó erőkből álló, nyolc meccs óta veretlen Szolnokot fogadta csapatunk. Az első félidőben a mieink uralták a mérkőzést, de három gólt hozó másodikban ex-Rákóczis Zsolnai Róbert szerencsés találatának köszönhetően elvitte a három pontot a vendégcsapat.

Az első játékrész két igazi lehetőséget hozott, mindkettő Luka Dominic nevéhez fűződik. Előbb egy jobboldali beadás után lőtt balról a hosszú sarokba, de Szilas játékvezető lökés miatt gól helyett szabadrúgást ítélt. Majd a 18 méterről vette célba a bal alsót, de Pokorni ujjheggyel szögletre mentett.
A második félidőben is nálunk volt többet a labda, ám a 68. percben egy jobbszélről érkező beadást követően az előre húzódó Mile lőtt a hálóba (0–1). A gól kissé megzavarta csapatunkat, de amint magukhoz tértek a játékosaink, jött az egyenlítés. A 77. percben a csereként beállt Házi a jobboldalról lőtte a kapu elé a labdát, Nagy Krisztán remekül érkezett és közelről a hálóba passzolt (1–1). Talán még az egyenlítést ünnepelte csapatunk, amikor a 79. percben Zsolnai furcsán felpattanó lövése védhetetlenül hullott a Somodi felett a hálóba (1–2).
Erre a gólra már sikerült válaszolnunk, így a Tisza-partiak tovább folytatták jó sorozatukat, míg mi zsinórban a harmadik vereségünket könyvelhettük el.
Kaposvári Rákóczi FC – Szolnoki-MÁV FC 1–2 (0–0)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 800 néző. V.#!# Szilasi (Aradi, Mohos)
Rákóczi FC#!# Somodi – Földes M., Kovács O., Lakatos G., Hadaró – Nagy K., Zsdrál – Kozics (Házi B., 63.), Király V. (Hampuk, 74.), Dominic (Karacs, 78.) – Rajczi . Vezetőedző#!# Márton Gábor
Szolnok#!# Pokorni – Vári B., Mile, Antal G., Fritz – Kenderes, Zvara – Nagy I., Zsolnai R., Lengyel B. – Urbin (Hamar Á., 28.; Rokszin, 57.)  Vezetőedző#!# Kis Károly
Gólszerzők#!# Nagy K. (77..), illetve Mile (68.), Zsolnai (79.)
Sárga lap#!# Zsdrál (22.), illetve Zsolnai (57.), Fritz (75.)
Márton Gábor#!# – A mérkőzés képe alapján ezek a srácok nemhogy vereséget, győzelmet érdemeltek volna, hiszen bokáig lefutballozták a szolnokiakat. Sajnos mostanság ilyen passzban vagyunk

Kis Károly#!# – Kaposvárról nem sok csapat hozza majd el a három pontot, hiszen masszív, jól játszó csapat, de nekünk ma sikerült. Ez pedig annak köszönhető, hogy nagyon, nagyon egységes a csapatunk.