Mint arról beszámoltunk csapatunk drámai körülmények között gyűjtötte be a három pontot a Pénzügyőr SE ellen, így a tabella élére állt. Nézzük, hogyan alakultak a további eredmények az NB III. Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában#!#

Az eddigi listavezető Érdi VSE kikapott a BKV Előre otthonában, így visszacsúszott a tabella harmadik helyére. A Videoton FC második csapata elvitte a három pontot Andráshidáról, s több győzelmének köszönhetően a dobogó második fokára lépett fel. A Csepel FC valamint a Puskás Akadémia FC II. is csatlakozott az élbolyhoz, hiszen csak két ponttal vannak lemaradva a dobogótól. Soron következő ellenfelünk, az FC Ajka egy pontot szerzett a III. kerület otthonában, így a hatodik helyről várja a folytatást.
 
A forduló további eredményei#!# Tarr Andráshida SC–Videoton FC II. 1–2, Csepel
FC–Gyirmót FC Győr II. 4–0, III. ker. TVE–FC Ajka 1–1, Dunaharaszti MTK–Pápai Perutz
FC 0–3, BKV Előre–Érdi VSE 2–1, THSE-Szabadkikötő–Puskás Akadémia FC II. 1–2, VLS
Veszprém–Csornai SE 5–1.
A góllövőlista állása#!# 1. Sóron Tibor (Kaposvári Rákóczi FC), Korozmán Norbert (Csepel FC), Melczer Vilmos (Érdi VSE), Szabó Zsolt (Pápai Perutz FC) 7-7 gól, 2. Bognár Bence (VLS Veszprém), Nagy Mihály Krisztián (FC Ajka), Péter Bence (Puskás Akadémia FC II.) 5-5 gól.