Szombaton 15 órakor a héten edzőt váltó Ceglédi VSE otthonában szólítják pályára labdarúgóinkat a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában.

 

Kicsit felborította csapatunk terveit az, hogy a hét közepén edzőt váltott a Ceglédi VSE. Mink Olivér (aki korábban dolgozott a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójaként is) helyét ideiglenesen Ványi Zsolt szakmai vezető veszi át.

– A tét egyre jobban növekedik, ahogy megyünk előre – mondta Nagy Tamás, csapatunk vezetőedzője. – A presztízsünknek is számít, hogy minél több fordulót vegyünk sikerrel. Már harmadszorra kaptunk velünk azonos osztályú csapatot. Készültünk valamire, de közben történt egy váltás a Ceglédnél, így tele vagyunk kérdőjellel, hiszen nem tudjuk, hogy mire számíthatunk az új edzőtől. Biztos, hogy több dolgon változtatnak majd, lehet, hogy a szerkezeten is, de nem engedhetjük, hogy ezek a dolgok befolyásoljanak minket. Egyetlen egy járható út van: saját magunkra kell koncentrálnunk, arra, hogy mi akarunk továbbjutni. Ha ki tudjuk vinni azt a pályára, amire képesek vagyunk, akkor nem lehet gond. Mindig hangsúlyozom, hogy még sok munka kell ahhoz, hogy szintet tudjunk lépni.

A továbbjutás ebben a körben is egy mérkőzésen dől majd el. Amennyiben a rendes játékidőben nem születik döntés, úgy előbb kétszer tizenöt perces hosszabbítás következik, s, ha ekkor is marad a döntetlen, akkor büntetőkkel dől majd el, hogy melyik csapat kerül a legjobb 32 közé.