A szerb utánpótlás-válogatott támadó, Eleven Edvin Topolyáról érkezett csapatunkhoz, melynek színeiben a felnőtt futballban is letenné névjegyét.

 

A 19 éves Eleven Edvin a vajdasági Nagybecskereken (Zrenjanin) született, s ott is kezdett el futballozni. Később a Vojvodina, majd a Crvena zvezda utánpótláscsapatait erősítette. Ezt követően igazolt a topolyai akadémiára, ahol gólérzékenységével több csapat figyelmét is felkeltette, de végül klubunkat választotta.

– Azért döntöttem a Rákóczi mellett, mert úgy vélem, hogy itt sok játéklehetőséghez jutok – mondta Eleven Edvin. – Úgy gondolom, hogy a Kaposvár egy remek kiugrási lehetőség számomra, így minél jobb teljesítményt akarok nyújtani. Szeretnék minél jobban szerepelni a csapattal és a jövőben minél magasabb szintén futballozni.

A támadó első gólja még várat magára, de a bizalmat rendszeresen megkapja a szakmai stábtól, hiszen a Pápa és a Tatabánya ellen is kezdőként futott ki a pályára.

–Nagyon jól érzem magam Kaposváron, egy nagyon jó csapatba kerültem – tette hozzá az utánpótlás-válogatott játékos. – Az edzések kiválóak, egyáltalán nincs okom a panaszra. A célom, hogy minél előrébb, feljebb jussak a labdarúgásban.